Srekja imaa be, si trckase zebrata bezgrizno i od nekoja grmuska se izbaci zmijata i zebrata mavase so kopitata i ja tepase i tepase ama koga mislese deka ja istepa ovaa zmijata se svrti i ja kasna..
'Get out of the pharmacy.'The 1996 Champions League final. It is a game we allude to regularly in current parlance, but only as a means to mention the length
www.si.com
Still, the club were taken to court in 2002, where, while chief executive Antonio Giraudo and sporting director Luciano Moggi were implicated, one man emerged as the arch villain: Riccardo Agricola, the club's suitably named 'pharma-guy'.
During the trial, a haematologist named Giuseppe D’Onofrio, who famously later summarised his evidence in the 2013 Dutch documentary 'Andere Tijden Sport', examined the haemoglobin levels of Juventus' players from February 1996 to June, and found they could only be explained by the use of blood transfusions or the banned hormone erythropoietin (EPO).
Си бара изговори инцесто, италијаните се посебна сорта на инает тераат, и да пијат и да пушат ако ги фати лудилото можи да ги ебат инцестите колку и да се спремни. 2021 финале европско првенство пример.
Честитки до фановите на Милан како што прочитав го одкупиле земјиштето и официјално започнала изградбата на новиот стадион. Ако сум грешка нека ме поправат.
Се уште е рано за ставање темели,до сега чекаа промена на урбанистичкиот план бидејќи на тоа место било планирана изградба на друг помал стадион.
Одлична вест е и значи дека работите се движат во вистинска насока што сега се официјализира кпувањето на земјиштето за изградба стадионот во областа Сан Франческо.
Следен чекор е добивање одобрение за градба.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.