- Член од
- 23 октомври 2011
- Мислења
- 13
- Поени од реакции
- 0
дали може да се најде мајстор за zte blade3 проблем скршен екран поззз
Види никогаш не сум го користел така да моето мислење прифати го со резерва. Моето мислење е дека ЗТЕ-во е најдобриот телефон во својата класа. Подобар телефон за тие пари не наоѓаш, убаво изгледа и би требало да е брз. Ама најубаво некој што интензивно го користи да ти кажеГо гледам во Вип за нула денари со обнова на договорот. Вреди да се земе, задоволни сте од него? Ми велат дека не бил издржлив и е само обична копија на хтц. Ама мислењето е од аматери така што чекам одговор од некој...
Зависи какви се твоите очекувања... ја еве месец дена го користам и ми е прв андроид тел. што го имам. Телефонов ги надмина сите мои очекувања. Брз е, голем екран ( 4“ ), 4.0.4 ајс крим сендвич.... За држење, држи батеријата. Мене цело време ми е закачен на ви-фи кој сум дома, и плус кога чекам нешто, играм игри. Од спиење до спиење ми држи и тоа го ставам на полнач со 40% батерија... а ако не играш, ако не ти е на ви-фи / 3Г, тогаш може слободно да држи и до неколку дена.Го гледам во Вип за нула денари со обнова на договорот. Вреди да се земе, задоволни сте од него? Ми велат дека не бил издржлив и е само обична копија на хтц. Ама мислењето е од аматери така што чекам одговор од некој...
Маска и фолија за тачот кај има?
Абе знае некој screen protector кај има за телефонов ?
Мене ми е супер,се загрева малку на една игра(COGS) која не е наменета за ваков телефон,бара појак процесор.... Најверојатно имаш некоја фабричка грешка штом толку те заебава,носи го на сервис ако имаш гаранција ,ако не шиткај го што побргу,,,,,ajde i tuka da ve prasham ,,,,bidejki gledam site ste korisnici na telefonot,,,
,,,ajde drushtvo pomosh i mislenje,,,,se raboti za ZTE PROBLADE III,,,pri povekeminutno prevzimanje na aplikacii i rabota ,,,ekstremno se zagreva i se restartira samiot,,,chare ,,ili iskustvo nekoe od korisnici na istiot telefon,,,
,,,,fala na javuvanjeto,,,tel,,,,e pod garancija,,i kako shto velish teh, greshka e najverojatno,,,a inaku do sega super raboteshe bez nikakvi problemi,,,/,,,a i za tie pari ,,so prodolzhuvanje na dogovor za 1500,den,,,neka raboti barem edna godina ,,dovolno ke e ,,,,ushte ednash fala ,,na odgovorot,,Мене ми е супер,се загрева малку на една игра(COGS) која не е наменета за ваков телефон,бара појак процесор.... Најверојатно имаш некоја фабричка грешка штом толку те заебава,носи го на сервис ако имаш гаранција ,ако не шиткај го што побргу
Broo, го среди ли телефонот, или ?,,,,fala na javuvanjeto,,,tel,,,,e pod garancija,,i kako shto velish teh, greshka e najverojatno,,,a inaku do sega super raboteshe bez nikakvi problemi,,,/,,,a i za tie pari ,,so prodolzhuvanje na dogovor za 1500,den,,,neka raboti barem edna godina ,,dovolno ke e ,,,,ushte ednash fala ,,na odgovorot,,
аха фала, значи ке се среди и мојов ... оти јас го имам овој телефон со истиот проблем. Има добри перформанси а делува како huawei 500mhz/128ram .... Се кочи.,,,telefonot go sredija vo servis na najdiobar mozhen nachin,,neznam sega shto no vo specifikacijata imashe navedeno koi delovi se promeneti da ne lazham mislam taka barem ja narekuvaat cela matichna plocha,i sega raboti perfektno,,,/da ne se zalazhuvame zboruvame za telefon koj chini za prodolzhuvanje na dogovor 1500 den,,/taka da za tie pari telefonot e super,,,ne e ajfon ili galaksi 4 no kolku pari tolku muzika ,a vo sluchajov za tie pari i bechka filharmonija,,sakam da kazham za tie pari e odlichen a ako imash sredstva neshto poveke zimaj galaksi mini 2 samsung ,,,,,,pozzz,,,,,
instaliraj app killer od marketot i nema da koci, izbrisi i nekoja nepotrebna aplikacijaаха фала, значи ке се среди и мојов ... оти јас го имам овој телефон со истиот проблем. Има добри перформанси а делува како huawei 500mhz/128ram .... Се кочи.
- T-Mobile ли ти го сервисираа ???