Quark
brr,brr...zbrc
- Член од
- 12 март 2008
- Мислења
- 3.489
- Поени од реакции
- 156
Kaj da ne ja sakam ovaaНего, мене сеа нешо друго живо ме занима. Пошо ја сум уметник би прашала:
Дали мажите сакаат уметнич-ки? :nesum:

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kaj da ne ja sakam ovaaНего, мене сеа нешо друго живо ме занима. Пошо ја сум уметник би прашала:

никако и никогашСекакви пички сакаме.
За стална женска..Не.
E vidis, ja neam gajle da se slucuva seto toa dodeka se snima nesto ili ako pozira za akt na primer.
Rabota si e rabota, a drugo.......ke ostavam tisinata da odeknuva!
E vidis, ja neam gajle da se slucuva seto toa dodeka se snima nesto ili ako pozira za akt na primer.
Rabota si e rabota, a drugo.......ke ostavam tisinata da odeknuva!
апсоштрумфноДруго е за нас, ние сме веќе таксани.
Си имаме позадина, па се ново е позитивно..да се ебне нешто ново.
Но да бидеш во некаква посериозна врска и да ти значи од аспект да не сакаш да ја делиш..
Тоа малку потешко..

Aко збориме за нешто поозбилно-не. Иако на плус страната, ќе има интересни муабети, хоризонти, и антимонотонија, од тоа што сум видел и разбрал уметничките се нестабилни и ментално и емоционално, склони кон промискуитет, оргии, алкохолизам енд наркоманија. Ова е генералниот одговор исклучоци нормално има.
и јас така мислаев додека не се случи тоа со дечкото .. професија си е профсија токму така ... ама човечките побуди и тешките мисли ... задоцнување од 5 мин , недостапна .. со тој на сцената насамо ... ќе ти се искинат и нерви и психа ...
фала богу досега не ...
сопочетниот пост на темава се сложувам потполно .. секогаш изгледа провокативно од проста причина што се ретки ичудни струки ... кога кажуваш дека си режисер .. поинаку погледнуваат и мислат ( од искуство )
Aко збориме за нешто поозбилно-не. Иако на плус страната, ќе има интересни муабети, хоризонти, и антимонотонија, од тоа што сум видел и разбрал уметничките се нестабилни и ментално и емоционално, склони кон промискуитет, оргии, алкохолизам енд наркоманија. Ова е генералниот одговор исклучоци нормално има.
Рембрант, во право си.
Но, јас се обидувам да им доловам сосема друго нешто, дека нема потреба да се генерализираат грешно како џанаци, џанкози, алкоси и курвештии ако се уметнииц.
Уметник е некој кој твори, а не некој кој тврди дека сака да твори ама знае дека никој нема да го разбере и затоа се дрогира, пие и ебе у гз!
PIkaso, umetnik si?
Sho tvorish? (opiplivo/predmetno)?