- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 24.760
- Поени од реакции
- 42.348
... па највероватно кога нема секс, нема ни потомство!Го заборавиле најбитниот дел за мажот а тоа е ПОТОМСТВО или НАСЛЕДНИК на семејството.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
... па највероватно кога нема секс, нема ни потомство!Го заборавиле најбитниот дел за мажот а тоа е ПОТОМСТВО или НАСЛЕДНИК на семејството.
Може и секс да има а да нема потомство.... па највероватно кога нема секс, нема ни потомство!
Чекај малце, пред 2-3 год не се ожени со Русинка ?Сам сум, затоа што не сум со сите
Тоа беше пред 4годиниЧекај малце, пред 2-3 год не се ожени со Русинка ?
Тоа беше пред 4години
Зависи со кој ги споредуваш? ))И мислење за Русинките генерално, вака од прва рака оти некој ги фалат а некој па ептен ги кудат (тотално спротивни мислења)
Иселен сум од Македонија,на 18-19.Не сум бил во врска со македонка, се севедувало на one night stand, или fuck buddies.Така да неможам да споредувам. А и тоа што било, веќе ми избледело во меморијата.Со нашите![]()
![]()
MGTOW MEN
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.youtube.com
Sam sum bidejki ja odbivam razvedenata koleska od 26 godini bidejki ima malo dete od 2 godini zosto uste mislam deka treba da pocnam familija od 0 i najdam devojka, a ova vtoro mnogu tesko mi odi. A ne deka koleskava mi e losa, seksot e top, karakterno epten si odgovarame i nadopolnuvame, ona vo mene gleda resenie za greskite od prv brak i samata mi vika deka na glava ke se vrti samo da ja prifatam a ja sum glupak i taka nataka..