Зошто сте сами?

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Nema vrska, si najde drug kolega ona i dvajcata isto se ebavale, doznav pred nekoj den.
Izbegnav kursum.
Druze ko ke i dojdi na nekoja vreme za mazenje, kakvi filmoj ke ti napraj, to pickini magii, kurci palci, ke si recis kaj bese be ti dosega.
Ne nasednuvaj na reklamite ;)

Nema vrska, si najde drug kolega ona i dvajcata isto se ebavale, doznav pred nekoj den.
Izbegnav kursum.
Таа одбивноста што ја имаш и што ти се појавува од нигде-никаде во некои ситуации, чувај ја.

Тоа од внатре никогаш не лаже (y)

Izbegnav kursum.

Да сте живи и здрави, се надевам бргу ќе ви помине горчината и разочараноста.
Избегнав изминатиов период од 1 - 2 месеци наназад змиите во канцеларија да ми наместат ,, промискуитетна " а таа девојка со сестра и ( во брак е сестрата а моја колешка) и одат исклучиво со рамковни се пердашат.
Пред недела дена слушнав телефонски разговор на змијата колешка како со некоја пачавра од другарка зборува: ,, тој многу се повеќе напалува и интересира за мене и повеќе сака да е со мене отколку со сестра ми ( името на сестра и која ја местеа на мене)
Значи дури и со исти рамковни се плескаат двете сестри, којзнае дали и истовремено прават тројка.
Добиваат подароци, парфеми од 100- тина евра од рамковните и пари, прават ботокси и вештачки усни и веѓи од швалерајот.
Е сега, таа која сакаа да ми ја местат, баш лани слушнав како колешката во канцеларија зборува на други колешки: ,, сестра ми имаше повеќе незаштитени односи и не успеа да остане трудна".
Е тоа е, кога ќе се даде газ под кирија на рамковните, рамковните кога сакаат ги земаат и ги плескаат без контрацепција за поголемо задоволство и перчење наоколу, а оваа веројатно многу пиела од апчиња за после незаштитен секс и тие апчињата и го имаат нарушено метаболизмот и организмот.
Ете со што ќе сум си имал работа, откачив и пред да започне, што би кажал Путин кога е неизбежна пресметка прв почнете да удрите.
Сега барем во канцеларија оваа каурката не зборува повеќе на телефон со тие рамковните, тоа средив со претпоставените.
Сега зборува со другарки.
А трите змии во канцеларија си добија работни задачи и сега се смирија.

Ете со што ќе сум си имал работа, откачив и пред да започне, што би кажал Путин кога е неизбежна пресметка прв почнете да удрите.
Затоа разузнавачките податоци се злато вредни!
За да избегнеш поголеми жртви потоа!

Пачаври и трули вишњи со лопата да ринеш, а ќе ти глумат светици, пичкини магии.. што убаво срочи @мкд владе .

Да вределе у старт, или бар 2% да биле од тоа што глуматале немало у таа позиција да бидат (whatever дали како у твојот, или у случајон со другарон погоре, или во мојот случај!)
Пикавци, згази го и терај даље!
Честито @heavyklitor , си спасил глава навреме!

Back
На врв Bottom