- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 46.205
- Поени од реакции
- 86.856
добро ти е оваЗашо пушам многу хашиш. Затоа сум сам. Никоја не сака ваков човек ко мене, криминалец. Мислам никоја нормална.![]()
се палат они на вакви
(како мене не ми текнало до сега)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро ти е оваЗашо пушам многу хашиш. Затоа сум сам. Никоја не сака ваков човек ко мене, криминалец. Мислам никоја нормална.![]()
Знаат шо сакаат.Одмор во Италија ,Шпанија или можда Грција.Спа центри,поклончина од златари,скап долен веш скапи пијалоци и така.Се зависи од надворешниот изглед на девојката.Колку е поубава толку повешто ќе те молзи.То е бате,модерни времиња.Бидејќи се налетувам на фолирантки што не знаат што сакаат.
добро ти е ова
се палат они на вакви
(како мене не ми текнало до сега)

бијонс и топол поздравKoi se tie oni ?
I kakva vrska imam ja so bijons i topol pozdrav? ne razbiram .. !?!?бијонс и топол поздрав
дека пушиш многу хашI kakva vrska imam ja so bijons i topol pozdrav? ne razbiram .. !?!?
Ne be, ne se namaleni, zgolemeni seдека пушиш многу хаш
когнитивните способности ти се намалени
Ali ljut sum kako RIS ponekogash. Kako ova risovive od reprezentacijava. (makedonski risevi)За жал, има вистина во ова.bashka u Makedonija ne se zhivee trezen, ne me jebi i ti sea.
може таа и да не знае дека е зафатена, ама некој локалец си замислува дека таа е негова сопственост, исто како што на улица ставаат столици, море и бушат во асфалтот и поставуваат од железата за паркинг што се...... затоа и има доста тепачки, посебно ако се актерите во алкохолизувана состојба, па се случуваат и потешки работи.Аман бе кој истепал во Охрид некој заради шо се пуштал на охриганка?Е сеа аку е зафатена можит и ќе си го добијаш.![]()
Знаат шо сакаат.Одмор во Италија ,Шпанија или можда Грција.Спа центри,поклончина од златари,скап долен веш скапи пијалоци и така.Се зависи од надворешниот изглед на девојката.Колку е поубава толку повешто ќе те молзи.То е бате,модерни времиња.
Другар посета на такви места можеш да правиш и со женско друштво верувај ќе ти биде поубаво.Тебе ти треба девојка ,треба да се заљубиш те имам читано и порано имаш лошо минато со женски.Ти стојам на располагање ако си за дружба со добри мачиња спреми се во четврток ќе ти пишам место и време дојди појави се покажи се.Преку глава ми е од исполнување на нечи желби без да има взаемно разбирање. Им има удрено тоа европски феминизам па не им требал маж по секоја цена ,ќе оделе на вештачко и да ако може да живеме у строг центар сами немој никако надвор од центар на с загадено Скопје. Сам сум веќе 2 години и знаете што посетив толку многу места, концерти, престави и слично и никој не ме кочи .