Зошто сте сами?

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.019
Поени од реакции
83.431
Зашо пушам многу хашиш. Затоа сум сам. Никоја не сака ваков човек ко мене, криминалец. Мислам никоја нормална. :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
добро ти е ова
се палат они на вакви
(како мене не ми текнало до сега)

Член од
4 февруари 2012
Мислења
5.943
Поени од реакции
5.140
Бидејќи се налетувам на фолирантки што не знаат што сакаат.

Член од
20 април 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
9.691
Бидејќи се налетувам на фолирантки што не знаат што сакаат.
Знаат шо сакаат.Одмор во Италија ,Шпанија или можда Грција.Спа центри,поклончина од златари,скап долен веш скапи пијалоци и така.Се зависи од надворешниот изглед на девојката.Колку е поубава толку повешто ќе те молзи.То е бате,модерни времиња.

IssaAk

Novak Djokovic the GOAT
Член од
11 јули 2021
Мислења
267
Поени од реакции
424
дека пушиш многу хаш
когнитивните способности ти се намалени
Ne be, ne se namaleni, zgolemeni se ;) :D Ali ljut sum kako RIS ponekogash. Kako ova risovive od reprezentacijava. (makedonski risevi)
Автоматски споено мислење:

bashka u Makedonija ne se zhivee trezen, ne me jebi i ti sea. Mada Imash izbor dosta... Nemoralni zheni, gane, duvan, alkohol, kladiona, vesti na tv... Ako pa ne te boli kur za nishto, eden Dop u vena i boli te uvo za sve. Ene go eden od naselba se navleche, vika DO JAJA mu bilo..kakvi zheni, kakvi deca, kakvi gluposti..

Последно уредено:
Член од
12 март 2009
Мислења
20.174
Поени од реакции
16.306
Аман бе кој истепал во Охрид некој заради шо се пуштал на охриганка?Е сеа аку е зафатена можит и ќе си го добијаш.:D
може таа и да не знае дека е зафатена, ама некој локалец си замислува дека таа е негова сопственост, исто како што на улица ставаат столици, море и бушат во асфалтот и поставуваат од железата за паркинг што се...... затоа и има доста тепачки, посебно ако се актерите во алкохолизувана состојба, па се случуваат и потешки работи.
А имаше случка пред 4-5 години, наши од Канада на одмор во Охрид,, во една кафеана се дружеле и веселеле со некој локални девојки и беа крвнички натепани.... види, ова работа ја имаше и другде, ама пред 20+ години... се сеќавам на случката во Шпанија од пред 25+ години, германски туристи кој се додворувале на вработената на шанкот, биле бркани од локалните дечки на мотор... при бркањето овие со моторот што бркале паднале во ендек...утредента се насобрале локалните мангупи и го каменувале и демолирале германскиот камп, каде имало највеќе фамилиарни луѓе со деца...германците не реагирале со реципроцитет кон шпанците кој го вадат лебот во Германија, ама ПРЕСТАНАЛЕ да им одат во камповите, па ги удриле по економијата здраво...

@Fluffy_bunny

Зајко кокорајко
Член од
24 декември 2020
Мислења
1.723
Поени од реакции
2.237
Знаат шо сакаат.Одмор во Италија ,Шпанија или можда Грција.Спа центри,поклончина од златари,скап долен веш скапи пијалоци и така.Се зависи од надворешниот изглед на девојката.Колку е поубава толку повешто ќе те молзи.То е бате,модерни времиња.
Не се сите, ама реалноста е дека повеќето се такви. Ама сметам дека надворешниот изглед не игра улога толку многу. Повеќе игра улога алчноста на девојката. Колку повеќе е алчна толку побрзо ќе те дотера на питачки стап.

Поздрав_од_Бугарија

Питат ли ме деj зората...
Член од
9 јануари 2022
Мислења
142
Поени од реакции
133
Зошто сум сам, а не во врска? Многу кратко: така одбрав. Не сакам да се приспособувам со други, ниту да ги натера тие да се приспособуваат со мене. Верувам дека секој треба да може да живее по начинот, по кој што посакува. Не сакам да бидам ограничен во нешто, исто така не сакам и јас да ограничувам некоja.

macko i

Локален шериф
Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.560
Преку глава ми е од исполнување на нечи желби без да има взаемно разбирање. Им има удрено тоа европски феминизам па не им требал маж по секоја цена ,ќе оделе на вештачко и да ако може да живеме у строг центар сами немој никако надвор од центар на с загадено Скопје. Сам сум веќе 2 години и знаете што посетив толку многу места, концерти, престави и слично и никој не ме кочи .

Член од
10 мај 2022
Мислења
779
Поени од реакции
2.405
Преку глава ми е од исполнување на нечи желби без да има взаемно разбирање. Им има удрено тоа европски феминизам па не им требал маж по секоја цена ,ќе оделе на вештачко и да ако може да живеме у строг центар сами немој никако надвор од центар на с загадено Скопје. Сам сум веќе 2 години и знаете што посетив толку многу места, концерти, престави и слично и никој не ме кочи .
Другар посета на такви места можеш да правиш и со женско друштво верувај ќе ти биде поубаво.Тебе ти треба девојка ,треба да се заљубиш те имам читано и порано имаш лошо минато со женски.Ти стојам на располагање ако си за дружба со добри мачиња спреми се во четврток ќе ти пишам место и време дојди појави се покажи се.

Kajgana Shop

На врв Bottom