- Член од
- 14 август 2006
- Мислења
- 45.426
- Поени од реакции
- 84.773
добро ти е оваЗашо пушам многу хашиш. Затоа сум сам. Никоја не сака ваков човек ко мене, криминалец. Мислам никоја нормална.![]()
се палат они на вакви
(како мене не ми текнало до сега)
добро ти е оваЗашо пушам многу хашиш. Затоа сум сам. Никоја не сака ваков човек ко мене, криминалец. Мислам никоја нормална.![]()
Знаат шо сакаат.Одмор во Италија ,Шпанија или можда Грција.Спа центри,поклончина од златари,скап долен веш скапи пијалоци и така.Се зависи од надворешниот изглед на девојката.Колку е поубава толку повешто ќе те молзи.То е бате,модерни времиња.Бидејќи се налетувам на фолирантки што не знаат што сакаат.
Koi se tie oni ?добро ти е ова
се палат они на вакви
(како мене не ми текнало до сега)
бијонс и топол поздравKoi se tie oni ?
I kakva vrska imam ja so bijons i topol pozdrav? ne razbiram .. !?!?бијонс и топол поздрав
дека пушиш многу хашI kakva vrska imam ja so bijons i topol pozdrav? ne razbiram .. !?!?
Ne be, ne se namaleni, zgolemeni seдека пушиш многу хаш
когнитивните способности ти се намалени
За жал, има вистина во ова.bashka u Makedonija ne se zhivee trezen, ne me jebi i ti sea.
може таа и да не знае дека е зафатена, ама некој локалец си замислува дека таа е негова сопственост, исто како што на улица ставаат столици, море и бушат во асфалтот и поставуваат од железата за паркинг што се...... затоа и има доста тепачки, посебно ако се актерите во алкохолизувана состојба, па се случуваат и потешки работи.Аман бе кој истепал во Охрид некој заради шо се пуштал на охриганка?Е сеа аку е зафатена можит и ќе си го добијаш.![]()
Не се сите, ама реалноста е дека повеќето се такви. Ама сметам дека надворешниот изглед не игра улога толку многу. Повеќе игра улога алчноста на девојката. Колку повеќе е алчна толку побрзо ќе те дотера на питачки стап.Знаат шо сакаат.Одмор во Италија ,Шпанија или можда Грција.Спа центри,поклончина од златари,скап долен веш скапи пијалоци и така.Се зависи од надворешниот изглед на девојката.Колку е поубава толку повешто ќе те молзи.То е бате,модерни времиња.
Другар посета на такви места можеш да правиш и со женско друштво верувај ќе ти биде поубаво.Тебе ти треба девојка ,треба да се заљубиш те имам читано и порано имаш лошо минато со женски.Ти стојам на располагање ако си за дружба со добри мачиња спреми се во четврток ќе ти пишам место и време дојди појави се покажи се.Преку глава ми е од исполнување на нечи желби без да има взаемно разбирање. Им има удрено тоа европски феминизам па не им требал маж по секоја цена ,ќе оделе на вештачко и да ако може да живеме у строг центар сами немој никако надвор од центар на с загадено Скопје. Сам сум веќе 2 години и знаете што посетив толку многу места, концерти, престави и слично и никој не ме кочи .