Зошто македонските момци не фаќаат албанки за девојки?

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Де бе колку луѓе/фамилии постојат со вакви мешани бракови па еве што им фали?

2063872272006615182731.jpg

Амернис е мислам Албанка, па еве со Борјан се заедно.

Јас лично не би земал, поради компликациите кои можат да настанат на фамилијарна основа, но if there is a lot of love, I don't fucking care :D

Има некој многу убави албаники само проблемот е што е тешко да фатиш такава женска некој навистина си ја почитуваат верата и не се мешаат со наши а на другите несмееш да им припариш од нивни браќа или нз што сепак ако и таа сака тешко дека нешто ќе ве спречи. Тешко е тврдењето дека нејадат свинско хаха

да ама сите албанки не се муслиманки има и христијани католици!

Де бе колку луѓе/фамилии постојат со вакви мешани бракови па еве што им фали?

2063872272006615182731.jpg

Амернис е мислам Албанка, па еве со Борјан се заедно.

Јас лично не би земал, поради компликациите кои можат да настанат на фамилијарна основа, но if there is a lot of love, I don't fucking care :D

На овој самата појава ме нервира, а сеа уште повеќе, не сум знаел дека има жена албанка мислев со македонка е.

Во тетово ризик е да загледаш албанка, па камо ли нешто друго.....

ја би...
ама као шо гледам колку и да ја сакам че ме пукат...:jaj::icon_frow

Море македонците неможат глава да дигнат од македонки на 1 македонец по 3 македонки му идат у просек:icon_lol: уште албанките им фалат, кај албанците пак сосема поинаква е ситуацијата кај нив повеќе мажи има од жени.

Море македонците неможат глава да дигнат од македонки на 1 македонец по 3 македонки му идат у просек:icon_lol: уште албанките им фалат, кај албанците пак сосема поинаква е ситуацијата кај нив повеќе мажи има од жени.
за кого како кој има3 во просек ? незнам баш мислам дека е обратна ситуација

Кој одбива ни за кур не го бива !!!

Албанците се пошмекери, читав некој коментари дека Македонките само ги касират, не викам дека нема Албанци што ги касират Македонките, ама нив не им се важни парите, и не верувам дека на некој Албанец му е важна парата ако ја споредуват со пи*ка , ако е потребно и душата ќе дава Албанец само неговата женска да се чуствува безбедна , и секако задоволна во секој случај, дали некоја од Македонките би одбил такво нешто ? Тука може да се фолира да рече дека не, но реалноста е сосема нешто поинаку !

за кого како кој има3 во просек ? незнам баш мислам дека е обратна ситуација
во Струмица има седум женски на едно машко, а во другиве градови се поизедначени. Според пописот од 2002 година во Македонија има 49.75% на женски наспроти 50.25% машки :) Е сега не можам да најдам проценти за по религии, би требало да има :)

Еве зошто не може Албанка да сака Македонец. Да бидеме реални реципрокно оди тоа КУР ЗА ПИЧКА; не сакат машки со мешани чуства :
Во тетово ризик е да загледаш албанка, па камо ли нешто друго.....

ја би...
ама као шо гледам колку и да ја сакам че ме пукат...:jaj::icon_frow

Албанец ако сака да фати некоја женска било Македонка , Албанка, Русинка, Полакинка... не може цела армија да го запре !!!

Оф мори мајко, што нема да прочитам. Сте нашле па сте зашле.

во Струмица има седум женски на едно машко, а во другиве градови се поизедначени. Според пописот од 2002 година во Македонија има 49.75% на женски наспроти 50.25% машки :) Е сега не можам да најдам проценти за по религии, би требало да има :)
ТОчно така!
Во останатите градови се поизедначени затоа што живеат и од другите националности, кај албанците и ромите мажи наспрема жени се 65:35% кај македонците мажи наспрема жени се 40:60% кога расте побарувачката на мажи автоматски им се зголемува цената, и обратно, кога се повеќе мажи им се намалува цената, затоа имаме толку изострена конкуренција кај македонките за разлика од кај албанките.
И заборавив не ги бројам хомосексуалците во статистикиве иначе на 1 македонец во скопје му идат по 3 македонки комотно, на 1 македонец во струмица му идат по 7 македонки, за останатите градови е слична ситуацијата.

Јас пред се сум човек и не би сакал да преминам во животинскиот свет, токму поради тоа како дечко Македонец не сакам да имам девојка албанка !

Јас пред се сум човек и не би сакал да преминам во животинскиот свет, токму поради тоа како дечко Македонец не сакам да имам девојка албанка !

Импресиониран сум од твојата досетливост.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom