Зошто користам Windows?

• Креатор на темата Креатор на темата јас
  • Време на започнување Време на започнување
Абе линуксот зависи која дистрибуција ја користиш. Убунту за пола саат се инсталира и сам си се направе ама имам пробано и арч да инсталирам абе се окозиф :) Тоа некои што викат дека за да направеш нешто на линукс е тешко можеби е поради тоа што не го пробале убунту :D

Windows го користам затоа што го добив со компјутерот. Со малку литература ги научив основните работи. Linux ми е непознат, па затоа останувам на старото.

Инсталирав Linux, но многу кочи. За десет дена три пати го инсталирам, но постојано се јавуваат проблеми. И сега не работи добро. Или јас не знам да го користам, или нешто не е во ред со системот. Затоа и понатаму го користам Windows, кој досега не ме оставил на цедило, освен кога храбро навлегувам во регистрите и системот.

Користам Виндовс само заради DX9:kesa:

Користам Виндовс само заради DX9:kesa:

Заради DX9?
Јас вчера инсталирав DX9 на Wine-от кај мене. Бара малце tweak пред инсталација, но ништо комплицирано...

Најбољи е...Едноставен за работа,прегледен :)

Заради DX9?
Јас вчера инсталирав DX9 на Wine-от кај мене. Бара малце tweak пред инсталација, но ништо комплицирано...

Океј бе, играј Assassin's Creed у Wine да те видам:pos:

Oти е полесен за работа :)

Полесен е за работа, ама сеа сум повеќе на Linux (неколку дена :)) и арно ми е.... Windows користам само ако некоја програма затреба ептен инаку Linux си е закон.

Користам Windows затоа што е најдобар!

Користам Windows затоа што е најдобар!

Ова ми е најсмешно...
Луѓе коишто немаат појма дека и постојат други оперативни системи... недај Боже пробале нешто различно од Windows-от што им го инсталирал локалниот “хакер“ тврдат дека е најдобар!

А... Ece... ЗОШТО Е НАЈДОБАР? (и те молам, не го викај хакерчето што го спомнав прееска да одговори на прашањето)

Ова ми е најсмешно...
Луѓе коишто немаат појма дека и постојат други оперативни системи... недај Боже пробале нешто различно од Windows-от што им го инсталирал локалниот “хакер“ тврдат дека е најдобар!

А... Ece... ЗОШТО Е НАЈДОБАР? (и те молам, не го викај хакерчето што го спомнав прееска да одговори на прашањето)
јас незнам зошто е најдобар ама види во светов повеќето луѓе што користат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom