Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
Море цела влада била таму и оп логички награди на оние што збореа добро за нив. Порано ова беше забавна манифестација ги памтам сеуште монолозите на Тони “ паштета се мачка на леб! Не зезај! Или мислат дека ќе ја мачкаме паштетата кај ќе стасаме или мислат дека се првите што измислиле таква паштета.“ Посебен жар имаше тогаш сега е само политичка работа и ништо повеќе.Да погодам пак ќе дрндаат антиталентите Атанас и Тино!

Јас спротивното го тврдам...
Оди во театар Комедија и изгледај престава со нив. Ете Вардарски Пастуви освои за најдобра престава. И Стјуардеси е добра исто колку и пастуви.

Оди во театар Комедија и изгледај престава со нив. Ете Вардарски Пастуви освои за најдобра престава. И Стјуардеси е добра исто колку и пастуви.
Оди гледај си го новиот Стар Ворс со Дарт Вејдер и не се мешај за вакви работи. Хахахахахахахах Театар Комедија ми спомнува, Тино и Атанас на Јелена верните кученца биле добри :vozbud:

Последно уредено:
Оди гледај си го новиот Стар Ворс со Дарт Вејдер и не се мешај за вакви работи. Хахахахахахахах Театар Комедија ми спомнува, Тино и Атанас на Јелена верните кученца биле добри :vozbud:

Сигурен сум дека немаш ни стапнато во било кој театар. Затоа и ваква ти е реакцијата.

Сигурен сум дека немаш ни стапнато во било кој театар. Затоа и ваква ти е реакцијата.
Што си гледал бе ти бато во театар? Целиот репертоар на тино и атанас плус 2-3 со сашко коцев?

А што има врска театарот со нивниот очаен хумор ?
Шо, дека играат во театар комедија и по дифолт мора да им е генијален хуморот ?

Може се добри актери, ама се очајни комедијанти!

Најпопуларна тв-серија Инсајдер? Кој побогу ја гледаше? Ако Фамилијата Марковски беше гледана, Инсајдер беше веројатно најголемиот флоп. Само На терапија и Преспав се далеку погледани од Инсајдерон.

Слаткар - интернационален успех, јеп, успеал во животов еве го бараат од страна пошто ние не си го цениме.

Нина Деан - актерка на годината, со што? Две-три минути појавување у Фамилијата Марковски или улогата во Ах, љубов моја. Најпопуларна актерка? Со една главна улога на филм и театар, тешко дека е најпопуларна.

Александар Микич исто нема што да бара тука. Едино Благојчo требало да биде и откритие и актер на годината.

Еден на еден - тв емисија на годината. :tapp:

Атанас и Тино - аматери, џабе им е се, ќе останат само исфорсирани, неостварени „таленти.“
Уствари Атанас имаше добра улога годинава, едно триесет секунди глумеше џанак во „Исцелител“ и му лежеше улогава. :D

Што си гледал бе ти бато во театар? Целиот репертоар на тино и атанас плус 2-3 со сашко коцев?

За Стенд Ап не ги бива, признавам. А не ни кажав дека се добри за на сцена. Туку реков да ги види/видите во театар. Секој глумец е различен на театар и на стенд ап. Ете пример е Никола Тодороски, Охриѓанецот. За стенд ап е најдобар во Македонија, дури подобар од Сашко Коцев, али во театар или емисија/филм дупка е.[DOUBLEPOST=1519506309][/DOUBLEPOST]
Ни тоа не се :icon_lol:

Па гледај ги во театар. Не збориме за Бубамара. Зборот ми беше за во театар. Ќе го смениш мислењето експресно.

Според сликите што ги видов и видеата низ Интернетов, салата Борис Трајковски била полна, а сцената баш како за еден ваков настан. Едвај чекам утре на телевизија да гледам.

За Стенд Ап не ги бива, признавам. А не ни кажав дека се добри за на сцена. Туку реков да ги види/видите во театар. Секој глумец е различен на театар и на стенд ап. Ете пример е Никола Тодороски, Охриѓанецот. За стенд ап е најдобар во Македонија, дури подобар од Сашко Коцев, али во театар или емисија/филм дупка е.[DOUBLEPOST=1519506309][/DOUBLEPOST]

Па гледај ги во театар. Не збориме за Бубамара. Зборот ми беше за во театар. Ќе го смениш мислењето експресно.
А, зошто би коментирал за нив доколку не сум ги гледал во театар?

А, зошто би коментирал за нив доколку не сум ги гледал во театар?

Затоа што немаше да ти се негативни коментарите. На Бубамара не беа добри, тоа секој го виде и знае.

Затоа што немаше да ти се негативни коментарите. На Бубамара не беа добри, тоа секој го виде и знае.
Сам себе се демантираш сега ? Значи си збориме за бубамара не за театар.Макар што незнам кој би отишол да гледа вардарси пастуви мислам дека беше намента за женска публика или се лажам ?!

Затоа што немаше да ти се негативни коментарите
Пошто Атанас и Тино се богови на македонското глумиште, па секој лош збор за нив е автоматски невалиден?

:pos::pos::pos::pos::pos: Ти ако си изгледал бар три сериозни претстави во животот, јас еве на....

Макар што незнам кој би отишол да гледа вардарси пастуви мислам дека беше намента за женска публика или се лажам ?!
Точно! :icon_lol::icon_lol::icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom