Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море цела влада била таму и оп логички награди на оние што збореа добро за нив. Порано ова беше забавна манифестација ги памтам сеуште монолозите на Тони “ паштета се мачка на леб! Не зезај! Или мислат дека ќе ја мачкаме паштетата кај ќе стасаме или мислат дека се првите што измислиле таква паштета.“ Посебен жар имаше тогаш сега е само политичка работа и ништо повеќе.Да погодам пак ќе дрндаат антиталентите Атанас и Тино!
Оди гледај си го новиот Стар Ворс со Дарт Вејдер и не се мешај за вакви работи. Хахахахахахахах Театар Комедија ми спомнува, Тино и Атанас на Јелена верните кученца биле добриЈас спротивното го тврдам...
Оди во театар Комедија и изгледај престава со нив. Ете Вардарски Пастуви освои за најдобра престава. И Стјуардеси е добра исто колку и пастуви.
Оди гледај си го новиот Стар Ворс со Дарт Вејдер и не се мешај за вакви работи. Хахахахахахахах Театар Комедија ми спомнува, Тино и Атанас на Јелена верните кученца биле добри![]()
Што си гледал бе ти бато во театар? Целиот репертоар на тино и атанас плус 2-3 со сашко коцев?Сигурен сум дека немаш ни стапнато во било кој театар. Затоа и ваква ти е реакцијата.
А што има врска театарот со нивниот очаен хумор ?Јас спротивното го тврдам...
Оди во театар Комедија и изгледај престава со нив. Ете Вардарски Пастуви освои за најдобра престава. И Стјуардеси е добра исто колку и пастуви.
Ни тоа не сеМоже се добри актери
Што си гледал бе ти бато во театар? Целиот репертоар на тино и атанас плус 2-3 со сашко коцев?
Ни тоа не се![]()
А, зошто би коментирал за нив доколку не сум ги гледал во театар?За Стенд Ап не ги бива, признавам. А не ни кажав дека се добри за на сцена. Туку реков да ги види/видите во театар. Секој глумец е различен на театар и на стенд ап. Ете пример е Никола Тодороски, Охриѓанецот. За стенд ап е најдобар во Македонија, дури подобар од Сашко Коцев, али во театар или емисија/филм дупка е.[DOUBLEPOST=1519506309][/DOUBLEPOST]
Па гледај ги во театар. Не збориме за Бубамара. Зборот ми беше за во театар. Ќе го смениш мислењето експресно.
А, зошто би коментирал за нив доколку не сум ги гледал во театар?
Сам себе се демантираш сега ? Значи си збориме за бубамара не за театар.Макар што незнам кој би отишол да гледа вардарси пастуви мислам дека беше намента за женска публика или се лажам ?!Затоа што немаше да ти се негативни коментарите. На Бубамара не беа добри, тоа секој го виде и знае.
Пошто Атанас и Тино се богови на македонското глумиште, па секој лош збор за нив е автоматски невалиден?Затоа што немаше да ти се негативни коментарите
Точно!Макар што незнам кој би отишол да гледа вардарси пастуви мислам дека беше намента за женска публика или се лажам ?!