Златна Бубамара на популарноста

• Креатор на темата Креатор на темата ZOTE
  • Време на започнување Време на започнување
К-15 со години веќе само вицови прилагодуваат во скечеви, па пак сите се смеат.
Само тоа со Феликс му беше прилагодено, другото си беше негово.
Е па и форите на К15 како што гледам не поминуваат повеќе. Најдобрите од новите скечеви на К15 се тие во кои што ја исмејуваат моменталната ситуација.
Исто како што гледам и форите на Игор ја немаат истата публика.

Значи немам ништо ни против Сашко, Игор и останати баш напротив пошто гледам лошо ме сфатија али некако бубамарава станува веќе видено секоја година исти фори само со сменети улоги.

Па богами да платиш 1000 ден и да слушаш вицеви за Колумбо и форите за жените и Гугл, не критика.. :свиркам: не го плука никој Коцев, ама можел пооригинален да е. Ама ок има фаци од власта, актерите си ги зедоа под закрила, не ќе ја ругаат матицата.
Абе кој платил карти, се беа така поделени. У продажба 100 карти преку сила ако имало.

Ова истово го збореше на стенд-апот во Колосеум. Другото нешто што го збореше на неговиот дел во Колосеум беше тоа што го збореше лани на Aurum Coccinellindae.

Ама сепак не го обвинувам пошто Сашко не е комичар по професија :)

И пак малце да исхејтам нешто. Не знам дали смеењево на публикава е едитирано или не ама ептен ми е глупо тоа што кога сашко седеше напред и кажуваше заебанции во публика доживуваа оргазми а кога застана зад пултот и кажа пар фори никој не се смееше.
Ако не се едитирани смеењата тоа ми ја докажува теоријата дека публикава се смее само тогаш кога треба. Сега сметаат дека ако се смеат ќе бидат будали и ај нема да се смеат а претходно мора да се смеат па да не испадне дека не ја сфатиле фората ќе се смеат.
А баш посмешно му беше ова најавувањево.

Значи немам ништо ни против Сашко, Игор и останати баш напротив пошто гледам лошо ме сфатија али некако бубамарава станува веќе видено секоја година исти фори само со сменети улоги.

Али брат, така е worldwide. И со оскарите, глобусите, Меси D'or итн... И на оскарите сите очи гледаат кон „шоуто“ на водителот.

Е сеа има една многу битна разлика. Таму има квалитет (иако е опаднат и таму, како и секаде нели) во она што се бира, што се дава награди. Кај нас у тој поглед е се труло. Никому не му е гајле кој ќе добие за најдобар пејач, за најспортски сајт итн...

За ова, ко што мислев, ги стегнале да не „јадат гомна“ многу ко што правеа лани за владата... :rolleyes:

Сашко е цар. Сум бил и на негов стенд-ап, има и вкус за хумор, цар, нејќам ни да се објаснувам за него со некого! :D

Сега, овде, на бубамара не ме чуди и да го “стегнале“ малку (оти Коце Трајаноски им фрлил 100.000 денари) па не може да распали. Мене Кили на пример, ми е многу напорен.

Али ајде, нека заврши па ќе судиме. :)
wow многу се потрошил бе....за 100 илјади да го утепаат од зезање треба сега :)

Калиопи :cuc: најдобар вокал што го имаме , и машко и женско збрано заедно

Нели скандал имало со Калиопи, што не го пуштија тоа...за нас сеирџиите :))

Кој се жеништава четири што пееа, жива досада се... :facepalm:

Барем се потрудиле нешто на нашиов јазик да научат и да испеат,тоа го почитувам. Мене ми беа онака кул.

Добро не му здосади на овој Игор да глуми пеач. :sick:
Дај нека не се мачи и себе,а уште повеќе нас.
Тие 4-те одма ги сменив,појма немам кои се......

Лани беше доста посмешно со барокот, ајпод/ајпад, ајпоп, циркуси беше Сашко, сега доста послабо, и оној Кили каква гнаса е, уште повеќе не ми се гледаше од него, уште па и оние Ама ако, капак на се:tapp: .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom