Животно мото

• Креатор на темата Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување Време на започнување
Нов сам и са шо да праа тука?? мото ле да кажувам? досадно ми е по интернет и ајде че кажа: Викаа с алкохоло се уништува фамилијата,ама не са свесни колку па двет са направени балгодарение на алкохоло.

Нов сам и са шо да праа тука?? мото ле да кажувам? досадно ми е по интернет и ајде че кажа: Викаа с алкохоло се уништува фамилијата,ама не са свесни колку па двет са направени балгодарение на алкохоло.
да не си од Берово?? :Р
Такво е мотото таму кај вас :Р па и името е погодно!

Од дека позна бе? добредошел сам еле?Администратор сам на Бероски бисере па викам ае да умешам прстите и туа :D

http://forum.kajgana.com/threads/Животно-мото.4112/

Иначе, што би рекол еден од најголемите велеклабери што мајката земја некогаш ги држела-Леми Килмистер

MOTORHEAD+born+to+lose+live+to+win.jpg

Од дека позна бе? добредошел сам еле?Администратор сам на Бероски бисере па викам ае да умешам прстите и туа :D
Добродошол си бе како не.По акцентот инаку познав а и по корисничкото име.Ако си администратор на беровски бисери,тогаш се познаваме.Ај во сандаче ќе ти пишувам.
инаку немој да ги рекламираш овде беровски бисери,мислам дека забранети се реклами.Можеш да направиш само тема таква и да не посмееш малце и онака фали ведрина при цело тролање овде.И да не бидеме во оффтопик,баш добро типично беровско мото :D

What man is a man who does not make this world better?

За се што можеш да направиш сам, немој да бараш помош од други, дури и да е тоа најтешкиот начин! (секогаш ме мотивира максимално кога ми е најтешко); и
Никоа услуга во животот не е бесплатна! што до негде се поврзува со претходното!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom