Животно мото

• Креатор на темата Чек Он Ит
  • Време на започнување

JimmyHoFFa

NAVIGATOR
Член од
8 септември 2010
Мислења
1.196
Поени од реакции
482
Животот е река која тече...

Член од
23 април 2012
Мислења
44
Поени од реакции
38
Нов сам и са шо да праа тука?? мото ле да кажувам? досадно ми е по интернет и ајде че кажа: Викаа с алкохоло се уништува фамилијата,ама не са свесни колку па двет са направени балгодарение на алкохоло.

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Нов сам и са шо да праа тука?? мото ле да кажувам? досадно ми е по интернет и ајде че кажа: Викаа с алкохоло се уништува фамилијата,ама не са свесни колку па двет са направени балгодарение на алкохоло.
да не си од Берово?? :Р
Такво е мотото таму кај вас :Р па и името е погодно!

Член од
23 април 2012
Мислења
44
Поени од реакции
38
Од дека позна бе? добредошел сам еле?Администратор сам на Бероски бисере па викам ае да умешам прстите и туа :D

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Од дека позна бе? добредошел сам еле?Администратор сам на Бероски бисере па викам ае да умешам прстите и туа :D
Добродошол си бе како не.По акцентот инаку познав а и по корисничкото име.Ако си администратор на беровски бисери,тогаш се познаваме.Ај во сандаче ќе ти пишувам.
инаку немој да ги рекламираш овде беровски бисери,мислам дека забранети се реклами.Можеш да направиш само тема таква и да не посмееш малце и онака фали ведрина при цело тролање овде.И да не бидеме во оффтопик,баш добро типично беровско мото :D

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.376
What man is a man who does not make this world better?

LaChupacabraLoca

jedi master
Член од
13 октомври 2011
Мислења
3.531
Поени од реакции
5.063
Shit happens .. mostly to me ..

и алтернатива : Rock out with your cock out !

Член од
1 февруари 2009
Мислења
289
Поени од реакции
236
Moe moto e da mi padne loto, samo ne ovde... :))))

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.537
Поени од реакции
2.229
За се што можеш да направиш сам, немој да бараш помош од други, дури и да е тоа најтешкиот начин! (секогаш ме мотивира максимално кога ми е најтешко); и
Никоа услуга во животот не е бесплатна! што до негде се поврзува со претходното!

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Секогаш ќе биде подобро.

Kajgana Shop

На врв Bottom