Живеам за да...

• Креатор на темата Креатор на темата Nelogichen
  • Време на започнување Време на започнување
Живеам за да го постигнам и успеам во сонот кој шо си го зацртав на парче хартија... да си овозможам добро семејство и да им овозможам иднина на моите идни деца/поколенија... живеам за да ме сакаат и да сакам... да почитувам и да ме почитуваат... живеам за вредното на светов... живеам живот со цел...:smir:

ziveam za da bidam sreken...za da gi minam site prepreki sto ke mi se najdat na patot

...да го правам тоа шо ме исполнува, она што за мене ја има најголемата вредност, да постигнам тоа што ќе го зацртам, да ги надживеам моите сонови, да уживам во иднината, да сакам и бидам сакана...

Ја живеам за да идам по концерти,да шетам по други градови/држави,или па уште подобро да идам на концерти у други градови/држави.

Живеам за да бидам среќна јас, но и тие околу мене:back:

за да ми биде интересно мене и на тие околу мене и да си остварам некои цели во животов

Живеам за да ја исполнам мојата мисија и да умрам :smir:

За да можат моите потомци да се пофалат како сум современик на Грујо и Иванов :pos2:

Ziveam za da si rodam edno bebce da pagam u nesvest noke koga place i ne mu se spie.Ziveam za da go docekam negovoto prvo zapce i da pocne da zbori da si igrame do besvest,da go setam da mu kupuvam garderoba i igracki i toa bi me ispolnilo do koska sto se veli.Za drugo sega nemam nesto idea sto bi mozelo da bide podobro od ova sto go kazav predhodno.

Да ги направам горди оние што ме сакат :smir:

И да ги газам одредени персони кој се непожелни :pipi:

Живеам за да го дочекам наредниот ден за да си го поставам пак истото прашање на кое никогаш не сум имал конкретен одговор. Од кога знам за себе сум одел по филозофијата: Се си оди спонтано, колку и да планираме за нешто пак нема да излезе така како што сме сакале. Колку поспонтани сме толку поинтересен ќе ни е животот.

Живеам за да се смеам, се смеам зошто сум среќна, среќна сум што сум жива! :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom