Живеам за да...

• Креатор на темата Креатор на темата Nelogichen
  • Време на започнување Време на започнување
Ziveam za da od shit , od 0 - preku trud eden da den recam - Si go ispolniv sonot

Живеам за да го правам она што сакам, безусловно...

живеам за да помогнам...

на моето семејство, народ и земја...

Живеам за да постигнам нешто во животов:toe:

Живеам за само еден момент во мојов живот кој го имам зацртано и кога би се случил би била најсреќната на планетава.

П.С: да напоменам со повреме, некои кои обично ме прашвет за шо ми бил некој пост, за овај немојте, ми се чинит ова е единственото нешо шо сум го зачувала за себе и сакам така и да останит.

Ziveam za da postignam nesto vo zivoto i eden den da stanam licnost so koja bi se gordeela mojata familija.

Ziveam za da postignam nesto vredno vo zivotot, da stanam nekoj i nesto, da sozdadam svoe semejstvo i svoe ogniste kade kje najdam mir i spokoj, ziveam za da gi pravam srekjni lugjeto koi gi sakam i koi me sakaat, ziveam za da ja pronajdam srekjata i vistinskata ljubov...:smir:

Живеам за да го оправдам дарот Господ што ми го дал, со исто таква мерка.

за да го реализирам посакуваното. Live to dance...live to party ! :vozbud:

Живеам за подобри денови..
Живеам за да ја остварам мојата цел
Живеам за да станам независна и самостална
Живеам за сите оние моменти кој ми го одземаат здивот
Живеам со пола пареа..
Живеам за да сакам и да бидам сакана
Живеам за ситниците кои го прават мојот живот вреден...

Живеам за да бидам блиску до саканите луѓе, живеам за да останам запаметен, живеам за да го искористам живото кој ми е подарен, живеам за да се грижам за луѓето на кои им е потребна мојата помош, живеам за да ги исполнам моите цели во живото, живеам за секој нареден предизвик.

Живеам за да бидам со таа што ја сакам, да станам останам познат на македонската јавност по некои добри дела. Како круна на се, ја посакувам премиерската функција, а пред тоа добра адвокатско/судска кариера. Но пред се сакам, среќно мое семејство, со кое ќе се стремам кон височините и ќе ја градам кариерата.

Неам поима зошо живеам најискрено :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom