Житарици и житни производи

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Само тоа макробиотик го немам пробано... не сум го сретнал до сега. Иначе одлични се за тие пари :)

Дека се убави, се... ама здраво не се. Преполни се со емулгатори, адитиви веш.бои, овошје скоро да нема.

Кај го има она од вишна или од што и да е, што е под диеталното? И кај го има ова од чоколадо? Иначе другите сите ги иам пробано, незнам дали се здрави, ама убави се :D

Тоа со мед има најмалце масти ..

Пред трчање скоро секогаш јадам по едно.

Не. се додека не пробав....Добри се :) Одлични :)

Кога нешто друго почоколадирано, или шербетизирано нема во шкафчето/фриџот - Ги јадам. Добар им е вкусот и слатки се. А тоа дали се здрави и диетални не знам, проблем со тежина и кг немам - така да никогаш не сум се крател од ништо поради тоа :X3: .. Има каде да се трошам !

Како можит да се поздрави од обичните чоколади кога не се ни чоколади...иначе баш се не вкусни се додека не налеташ на семка и си го скршиш забот.

Ги јадев едно време многу, се додека не повратив еднаш и ми дое вкусот на тие од грозје или што и да е. Од тогаш ги немам помирисано.

Кај го има она од вишна или од што и да е, што е под диеталното? И кај го има ова од чоколадо? Иначе другите сите ги иам пробано, незнам дали се здрави, ама убави се :D

Ги има во секој маркет. Јас до сеа само она макробиотик го немам пробано, а ни видено во некој маркет.

топ работа се...мада сега периодов повеќе ми се допаѓаат оние Special K од Нестле :)

Ги јадам често, и тоа најмногу оние од јагода и тие o`clock што се на средина на горната слика, а дали се диетални и здрави неам поим, а искрено и не ме интересира многу, јас ги сакам затоа што ми се убави а не затоа што сум нешто многу загрижена за здравјето или за калориите.

Многу ги сакам од јагода и брусница .. во школо секое сабајле ги јадевме во комбинација со топло чоколадо :love:

Попромашена работа нема од овие :ROFLMAO:

Последно време многу ретко но ги обожавам од кајсија и мед другите вкусови ми се премногу усилни :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom