Жешка тема (ГОРАМ)

• Креатор на темата Креатор на темата Johnny Stulic
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Johnny Stulic напиша:
Mene me pali mirisot na potta se e ok amako ce mi zamirisa e togas sum dzoa zivotinja.a na prvi pogled pajdzam na oci zboruvamza real love
Ви текнува на Ото од „Риба звана Ванда“ - зборуваше италијански да ја напали Џејми Ли Кертис, а сам се мирисаше под мишки :) :)

sto najveke ve pali kaj maskite->ljubov i seks

jas koga ke vidam masko prvo sto me pali se stomacnite,ocite ako mu se plavi ili zeleni,teloto a najveke me pali koga ke vidam masko da nosi nesto rozevo!
BARBIE AND ALWAYS PINK!!!!!!!!! :wink: 8)

Masko so eptem jaka samodeverba a mil osmeh i vedri oci:))))))) ( if u know that i mean:))))
A posle mora da ima pozadina i humor :)

Заводлив поглед, усни (као Анџелина Џоли), sexy тело (заоблени цициња и sexy стомаче), sexy г'з и sexy нога у висока потпетица... :lol: :lol: :lol:

П.С. Има некоја таква овде на форумов или да ја прегледам уште еднаш галеријава... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Aman be Vodka :lol: :lol: :lol:

Hm........da ima milo lice, da ima dobar gz, ne ogromoni gradi, pomali, ne mora da e nekoja epten anoreksicna, ako ima malce mevce ne e loso :lol: :? da znae da zavrti povege od dve vrzopki muabet, i najveke od se da ima nezni oci i smisla za humor.

Jas Nikola, naprotiv, neka zbori koklu saka samo da ne preteruva, sakam tipki koi nonstop brmcat oti i jas sum takov :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sto najveke ve pali kaj maskite->ljubov i seks

barbie напиша:
jas koga ke vidam masko prvo sto me pali se stomacnite,ocite ako mu se plavi ili zeleni,teloto a najveke me pali koga ke vidam masko da nosi nesto rozevo!
BARBIE AND ALWAYS PINK!!!!!!!!! :wink: 8)
Ова за розевото беше шега, така?

Розевата е женска боја, значи колку и да те пали - помири се со фактот дека „дечкото во розевата маица“ е хомосексуалец.

стегнат задник и цицки - ни големи ни мали таман да се

еве вакви на пр
lopilato.jpg

kaj mene najmnogu me pali golo stomace dobro g'ze da ima ubava i mila faca i normalno da ima dobar karakter za da napravis nesto pa i da imas koris od site ovie raboti:):)

третлесто задниче и добра цицка уфф

Убав грб (wicket поздрав мило :helou:),брадичка,кратка косичка и најмногу насмевка проследена со убави заби.:pipi:

Да има добар гоз развиен граден кош очи светли по можност(plavi), заби ем прави ем на број и да може да ме насмее.and we got a deal!!!!

Vlatko_Rusin напиша:
стегнат задник и цицки - ни големи ни мали таман да се

vo kombinacija so preubava nasmevka, dobra faca i ubava kosa

убава коса убава насмевка интересен хумор и добри цициња :smir::helou:

мммм навистина ЖЕШКА тема е оваа :)
што ме пали кај машките а ??? чекајте да размислам...:raz: најмнОгу погледот, па насмевката, малку брадичка, добар граден кош и стомачни исто така се добредојдени :wink: потоа...хммм..толку :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom