Жена во црно

• Креатор на темата Креатор на темата POWER-MKD
  • Време на започнување Време на започнување
Верниците ја чекаат мистериозната жена во црно!!! За што...за фотографирање..[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
Илија Стефановски требало да знае подобро од ова...Ова во позадина изгледа како бедна екскурзија по фотошоп..да не беше крстот, темата ќе се викаше лебдечки исламски фундаметалистки во
[/FONT]потплачковичкиот регион[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif].
[/FONT]

Верниците ја чекаат мистериозната жена во црно!!! За што...за фотографирање..[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
Илија Стефановски требало да знае подобро од ова...Ова во позадина изгледа како бедна екскурзија по фотошоп..да не беше крстот, темата ќе се викаше лебдечки исламски фундаметалистки во
[/FONT]потплачковичкиот регион[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif].
[/FONT]
Туристка на поминување :)

И јас ја гледав сликава во весник и ама баш ништо необично нема на неа, или поврзано со лебдење. Дури не се ни помачиле со фотошоп. Очигледно е дека под бабата има некакви карпи или камења, а не празен простор, за она да би лебдела.
И баба во црно воопшто не е необична глетка. Цел статија за ваква глупост во весник... :tapp:

Маркетинг, реклама на местото, ја бар тоа студирам сум ги учел овие методи, финти, ајде ајде башка и 21ви век сме, уште ли слепо веруваат луѓево, во фикции :toe:
Мене ништо не ми значи ова, освен привлекување на маса луѓе

Маркетинг, реклама на местото, ја бар тоа студирам сум ги учел овие методи, финти, ајде ајде башка и 21ви век сме, уште ли слепо веруваат луѓево, во фикции :toe:
Спешл гест стар Митра комшивката... пат до успехот :pos:

Спешл гест стар Митра комшивката... пат до успехот :pos:
Што се замарате Вест подолго има репутација на жолт весник во Македонија...бомбастични наслови и залутани текстови..

Koj успех бе? 1000 евра да не добијат за статијава?
Ако сметате дека е фалсификат, не мора да се подбивате со религијата, светицата и луѓето. Наједноставно, не мора да коментирате.

Многу ме нервира ќе излезе нешто чудно (не мора да значи овој случај) и право 1 милион души: PHOTOSHOP, СО PHOTOSHOP СЕ Е МОЖНО!!! Па ај веќе.. да не испцујам некој преку глава ми е веќе сите Photoshop, можеби треба и да питам која верзија се користеле 7, цс3... Само ова е оправдување

Маркетниг на што?
Каде гледаш дистрибуција или цена?

Дали тоа гледам буквалиста пред мене :)
А ако не е маркетинг што е? Реклама? :pos:
Не те прашувам дефиниција и самата знаеш, па не се буни без потреба, овде за друго веќе се работи изгледа, за верник и атеиста, тоа нејќам да се расправам, а маркетинг? Па сигурно дека е, и мало дете знае.
Пријатно

Za ovaa desavka znam i bas go pametam naslovot za slikava od vesnikot "Sv.Petka ja predupreduva mladinata" taka nekako bese...Abe se e mozno veke vo ovoj nas svet poln so se i svasta...i ne znaci deka sto i da se stavi jezivo na forumcevo, slika ili neso slicno deka e montaza amante...ako en sakate da veruvate ne morate...i kraj

Za ovaa desavka znam i bas go pametam naslovot za slikava od vesnikot "Sv.Petka ja predupreduva mladinata" taka nekako bese...Abe se e mozno veke vo ovoj nas svet poln so se i svasta...i ne znaci deka sto i da se stavi jezivo na forumcevo, slika ili neso slicno deka e montaza amante...ako en sakate da veruvate ne morate...i kraj
Ednaska raskazuvase ti na edna druga tema za sluckava deka i ti ja imas videno neli? Pozdrav

Не верувам во вакви работи,појавување на светци и слично,ама пак морничаво е некако.Да не знај човек што да мисли...:toe:

мене не ми е јасно ако е светица зошто е во црно

А зошто па ако е св.Петка би носела црно?

Зошто нема крст и ореол?

И за крај... воопшто не лебди туку стои исто како и шареното друштво пред неа.
ако беше верник... ке знаеше дека св.петка на сите икони е облечена во црно...
а за сликава е монтажа 100%... се гледа по жената во црно... ако се загледате во целата слика ... има друг констраст... друга боја.. сликана е со друг апарат ... ако ме сфакате... не се вкплопуваат боите со остатокот од сликата..

Back
На врв Bottom