bokser_mk
Баксуз
- Член од
- 29 јануари 2012
- Мислења
- 1.364
- Поени од реакции
- 1.831
- Локација
- Skopje
- Веб-сајт
- www.youtube.com
drma sve mu ebam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo slatko, mene odma glava me boliОвој го осетив, ми заигра утробава. Кратко, ама слатко![]()
Кој трип беше само да се прочита ова, не па доживее.![]()
Голем одрон на патот: Земјотресот попладнево го блокираше влезот во Дебар - Слободен печат
Земјотресот кој пред половина час беше почуствуван во Македонија, а беше со сила од 4.9 степени по Рихтер, направи проблеми на патот Скопје-Дебар кај влезот на градот Дебар. Добиј ги најважните вести, бесплатно на Viber Имено, од последиците на земјотресот се направил голем одрон на патот, што...www.slobodenpecat.mk
Автоматски споено мислење:
Кога удри сабајле, ја и жена ми бевме сеуште будни, ама на спидбол бевме, лом напраени. Тогаш више заврши све и не здрма баш кога го изнесуевме едниот леш замотан у чаршав, по скали. Препаднавме. Си викам - сеа коа ќе излезат од по станови сите у зграда, кој ќе им објаснува што праиме облечени ко штрумфови со жена ми, измачкани од крв и со леш у чаршав.
Исто. А обично осеќам земјотреси.Како ги осеќате?? Ниту еден од денешниве не ги сетив
Легенда, хахаха.