ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
А јас мислев само јас сум будала што го прави ова! За секој случај вечер по тренерки ќе спијам!

Инаку не знам каде би идела, прилично високо живеам. Ама за секој случај, под рушевини да не бидам по пижами. :D

Стварно не е лоша идејата да мавнете по една ракија пред спиење, чисто за смирување, па и за спиење. :D

Од сите мои анксиозности, оваа ја немам, и прееска тој во 3 не ме мрдна од место. Наспијте се асално и не му ја мислете многу, ништо нема да биде.

Си стојам под носечки ѕид. Чекам да престане и така по тренерки се симнувам доле и дремам у кола со надеж дека афтершоковите ќе бидат полајт! Со облечени тренерки штедам на време.

Инаку за разлика од претходно, ептен си бев присебна. Дали е до психозата со коронава или што, не знам. Смирено, лаганица беше.
Aфтершоковите може да бидат и по неколку часа, најчесто се послаби. Така да не се плаши, додека дрма број до 10 и продолжи да спиеш. :D

Стварно не е лоша идејата да мавнете по една ракија пред спиење, чисто за смирување, па и за спиење. :D

Од сите мои анксиозности, оваа ја немам, и прееска тој во 3 не ме мрдна од место. Наспијте се асално и не му ја мислете многу, ништо нема да биде.
Лаганица ми беше денешниов. Тоа велам, веројатно ова што ни се случува последниве неколку месеци, така убаво не истошти и психички и физички, што веќе сме помирени со све.

Абре земјотрес нека маватт.. Тресозем да не удрит, ни Рихтер ни Меркел не го бројат

Лето 2017 ко беше тој најјакиот земјотрес во последниве 20 години во мк, знам во Охрид многу се осети ама то лето ако паметите имаше низа земјотреси, цело време тресеше. Баш ко за среќа/малер се погоди то лето ептен да се оддавам на магичниот напиток такозвани алкохол и ко шо памтам, сред вечер ке се разбудев полу пијан и ми беше баш сеедно. :D А то лето најјако ко затресе знам работев на плажа, и ко шо седевме цела песок се затресе башка звук краток се слушна пред то.
Како и да е не треба премногу оптеретување со тоа..

Имам некои прашања до Филипче:

1. Aко удри силен земјотрес треба ли со маски да бегаме?
2. По скали кога ќе трчаме треба ли да држиме дистанца од 2 метри?
3. Смееме ли да излеземе надвор доколку земјотресот удри во време на полициски час?

Имам некои прашања до Филипче:

1. Aко удри силен земјотрес треба ли со маски да бегаме?
2. По скали кога ќе трчаме треба ли да држиме дистанца од 2 метри?
3. Смееме ли да излеземе надвор доколку земјотресот удри во време на полициски час?
ми се јави господинот министер и ми порача да пишам
1. да
2. да
3. не

ми се јави господинот министер и ми порача да пишам
1. да
2. да
3. не
Само ако дознае дека за трите работи не се согласувам со него тогаш ќе биде тешко мене... :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom