ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Дебар, Пешкопеја е изгледа овој попладневниов....
едит: Маврово пак.

@fidanmk појќе ќе се.. сега удри 5ка пак..
Обично кога удира 5-ка доста се очекуваат но тоа зависи од епицентралното подрачје нормално..

Автоматски споено мислење:

Кога удри сабајле, ја и жена ми бевме сеуште будни, ама на спидбол бевме, лом напраени. Тогаш више заврши све и не здрма баш кога го изнесуевме едниот леш замотан у чаршав, по скали. Препаднавме. Си викам - сеа коа ќе излезат од по станови сите у зграда, кој ќе им објаснува што праиме облечени ко штрумфови со жена ми, измачкани од крв и со леш у чаршав.

Последно уредено:
3.8 последниот, пред 5 минути. И тој се осети кај мене...

Во Тетово сите се осетија... оној сабајле ме растресе низ кревет убаво и тој во 3ипол исто убаво ме растресе, двата на спиење ме фатија... крФта нивна.
Овој последниов го осетив ама беше каде-каде послаб.

Автоматски споено мислење:

Кога удри сабајле, ја и жена ми бевме сеуште будни, ама на спидбол бевме, лом напраени. Тогаш више заврши све и не здрма баш кога го изнесуевме едниот леш замотан у чаршав, по скали. Препаднавме. Си викам - сеа коа ќе излезат од по станови сите у зграда, кој ќе им објаснува што праиме облечени ко штрумфови со жена ми, измачкани од крв и со леш у чаршав.
Кој трип беше само да се прочита ова, не па доживее. :D

Kaj ,,đušot ,, na 5-ti sprat im se otvorila vleznata vrata od stanot od drmanjeto, a vratata e od novite-kako blindirani sto se. Za onoj od 15.25

Ме залула оној у 15:30 на работа... слушам ѕидовиве нешо квичат и 2-3 секунди ме залула столчето.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom