ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ништо не го чувстував,ма што ми е гајле ионака светов ќе ојде неповрат земјотреси,цунами,војни во ирак и авганистан,влијание на американска политика кон светот,корупции,криминали,силувања и да не набројам уште многу нека пропаѓа овој бел или црн свет:salut:

ништо не го чувстував,ма што ми е гајле ионака светов ќе ојде неповрат земјотреси,цунами,војни во ирак и авганистан,влијание на американска политика кон светот,корупции,криминали,силувања и да не набројам уште многу нека пропаѓа овој бел или црн свет:salut:
Ауууу де бе друже тоа е само земјотрес одма мешаш баби и жаби,инаку чим велиш башми е гајле ваљда никогаш не си осетил здрав земјотрес да видеш срање у гаки.

Уууубо е во Прилеп, ни поплави има ни земјотреси. :helou:

Пред една недела читав на еден хрватски веб дека ќе има земјотрес во Косово и на Јадран.

не се осети во гостивар, или бар ја не го осетив

И јас не го осетив земјотресот, а баш тој период ми беше досадно, гледав нешто телевизија или стоев на прозор. Чудна работа.:toe:

За дрмање ни ја не осетив пошто лежев и не бев сигурен што точно се дешава.Пошо прозориве ми се стари почна да ми крцка вратата од тераса и мислев ветер е(пошто на метео рекоа јаки ветрови ќе има),па ондак ми се следеа лажиците и тука веќе почна срцето да ми лупа ептен па и вратана ко почна да крцка ко у хорор филмовите.
Еден земјотрес од 4-5 степени и одма крај на светот.Ко порано да немаше земјотреси.

добро бе зашо ја НИКАД неможам да осетам земјотрес???
овој додека се десил возев у кола... не ми е судено да осетам земјотрес изглеа.. а слушам у косово бил а?

ама осеќам у врзо време ке има уште некој и тоа у близина...
ај wиш да е некаде кај јужниов сосоед...
:zlo:

И пак ништо јас. На програмски почнаа да паничат земјторес, земјотрес, јас си се чудев.

сеа дознавам дека имало земјотрес :nesvest:
у школо ништо никој не изреагира...слабо осетливи сме изгледа :vozbud:

Да, да имаше:).Потврдено од 11ти спрат:))).Мал беше околу 2 степена и помалку можеби, траеше минута највеќе:)
Иии закон:D
Абе по Меркалиева или по Рихтерова скала?:pos2:

Ухххх лошо, лошо почна да тресе само да нема жртви, тоа е најлошо, другото се може да се надомести ама луѓето не можеме да ги вратиме :toe:

Ииии, ама стресе прееска едно време. И одма го глеам цимерот под врата застанат.:pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom