ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Додека земјотресот не се предвидува ни секунди порано, оставете логиката на задолжените.
seismograph.png

Абе сетивте нешто? Или до мене е?

Кога сме кај земјотресите, незнам дали ја трипам, ама во последно време гледам многу јазовци, ласици и верверички по улица... Има некој нешто слично приметено? Со оглед на поплавите?

Кога сме кај земјотресите, незнам дали ја трипам, ама во последно време гледам многу јазовци, ласици и верверички по улица... Има некој нешто слично приметено? Со оглед на поплавите?

Да бе и јас на партизанска видов еден јазовец ми се моткаше околу нозе. :toe:

ма ја никад не сум осетил а мн сакам да осетам... да видам какво е чуството.. коа има земјотрес или возам со кола некаде или идам по пат и слично и никад неможам да осетам..
ехххх сакате да почувстувате ама мал??? и јас сакав ама кога затресе годинава на 6 септември со јачина помеѓу 6 и 7 не знаев кај е вратата за надвор. Стварно многу гадно чувство-не посакувам уште еднаш да го осетам.........

ехххх сакате да почувстувате ама мал??? и јас сакав ама кога затресе годинава на 6 септември со јачина помеѓу 6 и 7 не знаев кај е вратата за надвор. Стварно многу гадно чувство-не посакувам уште еднаш да го осетам.........
Ептен гадно..Уште ги паметам земјотресите од лани.. Малце е интересно,ама затресе ли ептен паника фаќа,+ овие дома кога ќе земат да паничат и тебе одма да фаќа.. Лани знам си седам вечерта у 1 и 20 и почна да тресе, станав и стоев у место цело време, се разбркав тотално :).. Исто така и пред 1 недела имаше уште 3-4 земјотреси тука,ама ни еден не осетив :)

--- надополнето ---

И шо е најјако, уште има некои кои кога ќе се затресат малце прозорците, кога мине камион на пр. по улицата одма рипаат од креветот :)

Ете сеа пред 5 мин имаше у Валандово земјотрес :))

Сега пред 1 минута здрма во Радовиш, мајка ми, татко ми и останатите избегаа, ама јас сум толку мрзлив па си останав на Кајгана. :)

Сега пред 1 минута здрма во Радовиш, мајка ми, татко ми и останатите избегаа, ама јас сум толку мрзлив па си останав на Кајгана. :)

Избриши го постот пред да го прочитаат оние од социјални грижи оти ќе дојдат и ќе ми те одземат од родителите кои во земјотрес бегаат и оставаат деца дома и ќе те дадат на посвојување

Избриши го постот пред да го прочитаат оние од социјални грижи оти ќе дојдат и ќе ми те одземат од родителите кои во земјотрес бегаат и оставаат деца дома и ќе те дадат на посвојување

Sekoj za sebe, Gospod za site jbg... :)

Гадно ѕвере

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom