statusQuO
Модератор
- Член од
- 18 јуни 2008
- Мислења
- 13.038
- Поени од реакции
- 7.616
Додека земјотресот не се предвидува ни секунди порано, оставете логиката на задолжените.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Додека земјотресот не се предвидува ни секунди порано, оставете логиката на задолжените.
Хмм ја нишо не осетив, абе може само згрмелоАбе сетивте нешто? Или до мене е?
До тебе еАбе сетивте нешто? Или до мене е?
Кога сме кај земјотресите, незнам дали ја трипам, ама во последно време гледам многу јазовци, ласици и верверички по улица... Има некој нешто слично приметено? Со оглед на поплавите?
ехххх сакате да почувстувате ама мал??? и јас сакав ама кога затресе годинава на 6 септември со јачина помеѓу 6 и 7 не знаев кај е вратата за надвор. Стварно многу гадно чувство-не посакувам уште еднаш да го осетам.........ма ја никад не сум осетил а мн сакам да осетам... да видам какво е чуството.. коа има земјотрес или возам со кола некаде или идам по пат и слично и никад неможам да осетам..
Ептен гадно..Уште ги паметам земјотресите од лани.. Малце е интересно,ама затресе ли ептен паника фаќа,+ овие дома кога ќе земат да паничат и тебе одма да фаќа.. Лани знам си седам вечерта у 1 и 20 и почна да тресе, станав и стоев у место цело време, се разбркав тоталноехххх сакате да почувстувате ама мал??? и јас сакав ама кога затресе годинава на 6 септември со јачина помеѓу 6 и 7 не знаев кај е вратата за надвор. Стварно многу гадно чувство-не посакувам уште еднаш да го осетам.........
Сега пред 1 минута здрма во Радовиш, мајка ми, татко ми и останатите избегаа, ама јас сум толку мрзлив па си останав на Кајгана.![]()
Избриши го постот пред да го прочитаат оние од социјални грижи оти ќе дојдат и ќе ми те одземат од родителите кои во земјотрес бегаат и оставаат деца дома и ќе те дадат на посвојување