Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Е богами и ја го памтам тој... од спиење ме разбуди... многу бучеше... од кревети, звучки, маси, столици лустери све се дрмаше... а на 2-ри кат живеам.![]()
Ок, ти биди прва смена, да преспијам 8-9 саати па после јас ќе дежурам :smir:Јас не легнувам да спијам
ееееееееј ако е тој тој(а ваљда е) си седам на земја мењам канали и се тресе...и онаков у себе ГОСПоДЕ НЕ СЕ РУШИ ЗГРАДАВЕ ТЕ МОЛАМ нешо така се усрав..и прекина.. ПОСЛЕ КЛУЧОТ ОД ВРАТАТА ГО БАРАВ НИЗ ДОМА 5 МИНУТИ... онака се упрпав...викам ке има уше еден лелеллеле ауууууууууууууууууууууу
ало дебар преживеани???
BTW offtopic... да поднесеме петиција http://www.emsc-csem.org/ say Macedonia.![]()
можеш да замислиш кај мене таков земјотрес на 8ми спрат...језиво беше ептенееееееееј ако е тој тој(а ваљда е) си седам на земја мењам канали и се тресе...и онаков у себе ГОСПоДЕ НЕ СЕ РУШИ ЗГРАДАВЕ ТЕ МОЛАМ нешо така се усрав..и прекина.. ПОСЛЕ КЛУЧОТ ОД ВРАТАТА ГО БАРАВ НИЗ ДОМА 5 МИНУТИ... онака се упрпав...викам ке има уше еден лелеллеле ауууууууууууууууууууууу
Пишувам на мсн на 2ца пријатели,но нема ги да вратат.Најверојатно надвор е цел Дебар.:nesum:Стварно бе, има некој од Дебар да сподели искуство?