ЗЕМЈОТРЕС!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Е богами и ја го памтам тој... од спиење ме разбуди... многу бучеше... од кревети, звучки, маси, столици лустери све се дрмаше... а на 2-ри кат живеам. :)

ееееееееј ако е тој тој(а ваљда е) си седам на земја мењам канали и се тресе...и онаков у себе ГОСПоДЕ НЕ СЕ РУШИ ЗГРАДАВЕ ТЕ МОЛАМ нешо така се усрав..и прекина.. ПОСЛЕ КЛУЧОТ ОД ВРАТАТА ГО БАРАВ НИЗ ДОМА 5 МИНУТИ... онака се упрпав...викам ке има уше еден лелеллеле ауууууууууууууууууууууу

Леле многу беше страшно, во Струга ептем многу се осети.Игравме со другарите Play station и одеднаш почна да се тресе се.После тоа на сите некако ни се вртеше во главата, слично на морска болест.Језиво:ija:

Јас не легнувам да спијам
Ок, ти биди прва смена, да преспијам 8-9 саати па после јас ќе дежурам :smir:

Туку, нависитна ништо не осетив бе... ни мрдна нешто ниту па беше чудно во моментот :S

ееееееееј ако е тој тој(а ваљда е) си седам на земја мењам канали и се тресе...и онаков у себе ГОСПоДЕ НЕ СЕ РУШИ ЗГРАДАВЕ ТЕ МОЛАМ нешо така се усрав..и прекина.. ПОСЛЕ КЛУЧОТ ОД ВРАТАТА ГО БАРАВ НИЗ ДОМА 5 МИНУТИ... онака се упрпав...викам ке има уше еден лелеллеле ауууууууууууууууууууууу

Богами и ја не заспав после тоа.... очекував као уште ќе има... :)

Јак земјотрес, 11 км од дебар е епицентарот ...

ова ке дрма уште неколку пати вечерва(според моја предпоставка) па затоа во кола да си спиете ви е најсигурно

можеш да замислиш кај мене таков земјотрес на 8ми спрат...језиво беше ептен

Стварно бе, има некој од Дебар да сподели искуство?
Пишувам на мсн на 2ца пријатели,но нема ги да вратат.Најверојатно надвор е цел Дебар.:nesum:
Нема некој херој да седне на пц-то да напише еден пост на кајгана=))

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom