Зборувате со самите - себеси!?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Правам муабет сам со себе когаф сум изнервиран, кога сум сам, кога сум замислен у врска со нешто кое треба во наредните моменти да се исполни.

Порано мислев дека тоа само во шпански серии,ама во последно време забегувам по малку и јас,онака несвесно :toe:

Јас од секогаш сум си зборувал самиот со себе и сум си се консултирал сум зборувал и во огледало за да се оценам дали сум добар кога имало битни моменти.Самиот себе си сум си најдобар соговорник.Си правам муабет сам со себе си дискутирам и кажувам една варијанта па друга на некоја работа додека донесам заклучок според моите критериуми што е најдобро и така моите мислења ги формирам.Верувам дека сите го прават ова повеќе или помалце ама не верувам дека некој е исклучок.Јас нон стоп го правам тоа.Не верувам дека ке си најдам подобар соговорник од мене.Никој неможе да ме разбере толку добро како јас самиот.

Добро бе , ја сам си зборам како што пиша Saseptt .. никој не е подобар соговорник од сам себе..

Да...хахах :D
Али закон е, не го сметам за мрднато тоа.
Знам да се карам со луѓе така :D

Да зборувам сама со себе во себе, постојано нешто си коментирам, си правам планови..... интересно е :)

ДА ДА ДА си коментирам секад , си плаам планови :pos2:

Хахаха си зборам ја.. :vozbud: понекад така ќе скренам или некад совети си давам хахаха

Само кога ќе се треснам во нешто, јас таква, трапава, и нормално, ќе мора да опцујам. :pos2:

Често,многу често зборувам.

Дури и кога спијам зборувам па после сабајлето ми пукаат сеир домашниве... :)

не само шо си зборувам, се карам! ту ми се иде да се задавам некогаш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom