Зборувате со самите - себеси!?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Да, најчесто во моментите кога имам нешто оплескано, си велам Е бравос или Тешко тебе...Не сум се нашла другпат во муабет сама со себе, освен во овие ситуации :)
Слично е и кај мене,зависи каква е ситуацијата.Најчесто си зборувам во мене за некоја оплескана работа..

коа се нервирам и трескам по ѕидот и да нема никој околу мене ја сепак си праам муабет :) *i are a R-tard* -- dont you think i know that!!

Секако дека секој зборува сам со себе кога размислува нешто

Често зборам сам со себе...дури и онака по пат кога одам по улица...си праам муабет. Одстрана ме гледаат и си викаат дека сум шлакнат...ама они не знаат дека јас уствари си праам муабет со замислена шмекерица...за нив невидлива :)
(не сум шизо) :)

Единец сум така да си носам потреба за комуникација со други луѓе, мора да си се забавувам некако, повеќе од времето сум сам.

МНогу ретко ми се случува обично, ќе се искарам себе си ако направам некоја глупост, на пример браво бе , одлична беше ,или, арно можеше .

Не си зборувам сам со себе :uvo: како во шпанските серии...

Da si zboram samata na sebesi posebno vo posledno vreme koga ke me fati panika ili strav da ne mi se slosi.Pa odma pocnuvam samata da si zboram :dobro mi e, se e vo red,pa drugata vo mene ke rece: ke mi se slosi, pa pak jas: ne jadi gomna nema da mi se slosi i taka do beskraj:pos2:.Samo sto ne zboram na glas do tolku ne sum zabegana, se se slucuva vo mojata glava.

да, и тоа се фаќам како си праам муабет сам со себе, и многу ми е бедно :) ама не пробувам да го скријам тоа пошо не ни можам а не ни сакам :) иначе најчесто си раскажувам дешавки или си мислам шо би би ако би...(многу би овде)

Нее.. може само да префрлам 2/3 збора.. кога сум нервознаа.. а останатото мое зборување со самата себе е во моите мисли.. од кои не се бегаа..
а да си правам монологг.. НИКОГАШ !!
Јас мислев дека само баба ми си водела монологг:icon_bigg:icon_bigg.. ја иам затекнато мн.пати како зборува сама во собаа.. и некогаш искрено ме плашии.. ја иам заслушано и како да си раскажува случкии, ама јасс не можам да ги сврзам работите :icon_roll..
ама глеам сум згрешила.. не била само баба :pos:

Ооооооооо какви дебати имам....

Аха...увек некои дебати распалувам...и увек иам про и контра аргументи...go figure >.<

Детален преглед на денот секоја вечер, дебатирам сама со себе xD

На секој му се има десено од нервоза или пак возбуда да има извинакано нешто, иако нема кој да го слушне, па дури и да се задлабочи во зборењето. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom