Зборувате со самите - себеси!?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
А јас па си мислев дека сум единствена што си зборува сама со себе, ама гледам дека тука има многу душички како мене...

хмм, ама никогаш не се обраќам директно на мене.Многу размислувам...си кројам планови понекогаш...си правам дијалози во глава со други личности...

последно време редовно си правам муабет со себе!понекогаш и се карам!

Cesto si pravam muabet sama so sebe..nekogas vo sebs,nekogas na glas,zavisi kolku mnogu sakam da si se iskaram so sebesi!:)

sekoj od nas vo zivotot vo dadeni momenti zboruva samiot so sebe. No sekoj na razlichen nachin. Nekoj vo ogledalo koga se gledaat, nekoj na ulica koa odat no sekogash zavisi od momentot. Stalno nie razmisluvame za odrdeni temi kako bi postapile, kako bi kazale no sekogas od brzanje ni samite ne se soslushuvame a podocna samite so sebe se karame. Da sekoj od nas razmisluva za svojte postapkji pa nekogas "i so kakov ton si mu kazal dobro utro na komshijata"- koja e i najmala i najnebitna rabota.

Ми се случува да почнам да си размислувам и буквално да започнам разговор со самата себе си. Тогаш најчесто се обидувам да преиспитам некои мои грешки, некои одлуки кои сум ги донела тој ден...
Искрено понекогаш си зборувам сама со себе си додека се гледам во огледало. Можеби звучи чудно, но тогаш чувствувам како да сум пред сопствен суд и можам да го надгледувам секое движење на лицето.:kesa:

Еве баш сега си зборувам сам со мене.
Ме изнервираа овие Хорненс само на нив паднав на ливчето.

Аха... обазвезно си зборувам со самата себе. Си се осудувам за некои постапки или пак се фалам... Си правам некои филмчина и често паѓаат и разговори со моето второ јас... Море ептен си зборувам со сама себе!!!!!!!!!!!!!! И компјутеров страда од мене...

Напати.... Ништо страшно најнормална работа, му се случуе на секој

Нормална работа е си правам планови си зборам самиот со себе али не на глас мислам внатрешно си зборам со самиот себе.

Can you hear the voices too??:nesum:

Уф каков соговорник имам...еден крајно песимистички смртно замарачки гомнојадач :pos2:
Затоа и избегавам муабет со него :)

да си зборувам сам со себе не секогас по некогас ама сепак знам да си рецам несто

па да рецеме дека јас секогас кога ми е теско јас си зборувам самиот со себе и со тоа си батам утеха...тогас ми е најубаво и се 4уфствувам дека никој неам да дознае за тоа зошто сум изнервиран или слично

Jas zboruvam sama so sebe koga si pravam planovi ili za toa kako bi izgearigala vo nekoi situacii ili kako trebalo da izreagiram posle nekoi situacii:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom