Зборувате со самите - себеси!?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Често зборувам сам со себе,ама само кога сум нервозен за да не трујам некого со моите нервози.

Во просторија или по пат сеедно... Во Битола има една изрека, ако видиш некој да зборува по пат сам, или е нездрав, или гради куќа. Трето нема.

Назад на топикот. До сега не сум зборувал, но затоа кога ке се замислам (да не речам прам филмчиња што како ке биде) едноставно се исклучувам одредено време :)

Не, никогаш не ми се случило. Знам да се контролирам и некако ми е глупаво си зборувам со самата себе. Единствено може да се случи да се смеам кога седам пред компјутер и ништо повеќе од тоа.

Не го правам тоа често но зборам со себе, пред да си легнам, една ревитација на денот неделата, работите што ми се случуваат и тако даљњ

хаха :) редовно си зборувам сама со себе на глас! :) хаха
обично кога ќе згрешам нешто си зборувам сама со себе... а најчесто си поставувам прашања...

Не си правам муабет бееее. Може се случило некогаш да си кажам нешто ама тоа се само нафрлани зборови, неповрзан муабет.

Кога нешто многу убаво ми се случило имам навика да си се радувам дома да си скокам и сл. Нешто можеби ќе речам ама не правам муабет. Ама многу често ми се случува да си пејам по пат кога одам мислејќи дека нема никој, и кога ке ми излезе некој пред очи пропаѓам од срам.:kesa:

Ухуууууу си зборувам сам со себе, не толку често порано повеќе си зборував на глас ми се има десено да одам по улица и туку од еднаш да приметам дека зборувам сега повеќе си зборувам во себе и зборувам со предметите на пример со компјутерот, книгите.......

Не дека зборувам на глас ама си зборувам во главата и си правам филмчиња и да ви кажам ама во тој момент абе шо сака нека биде ја ништо не слушам најискрено.

Ја никогаш не сум зборувал... Не ни мислам да зборувам така. Многу глупо ми изгледа.

Абе некогаш посебно кога играм на компјутер...

Кога губам на некоја игра дома пцујам што ке ми дојде.Инаку кладилница кога уплакам се мислам де вака де така и пак не испага:salut:

Пречесто , дури и страв ме фаќа ...

Чат=пат знам и по пат (ако одам сам ) да ри се разборам или некое филмче да си напраам ...Freak сум , јбг:tapp:

Porano zboruvam mnogu. Koga bev mal. Posle toa prestanav skroz i dolgo vreme ne si zborev(me) voopsto. U poslednive godini si zboram ama u sebe.
Glasno si zboram samo koga presmetuvam, pari najcesto i koa planiram finansiski raboti.

Pcuenje, derenje, vikanje po sam sebe ne go smetam za zborenje sam sebe.

Си зборувам сам со себе, ехеее шо монодрами си праам, а посебно коа сум изнервиран нешо, охооо, така ми е полесно си ги воочам проблемите побрзо..:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom