Збогум Југо

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
4900 евра со нова шал табла. Баш вчера возев едно. Ептен ми се допадна за парите. Подобро Југо отколку Матиз. Само Матизот што има 4 врати, друго ништо не е подобар.

Па искрено... Подобро Југо не само од Матиз.. туку и од повеќето возила кои се тркалаат по нашите патишта. Иако сите плукаат по нив, јас се обложувам дека Југо ке испрати 2 Матизи, неколку Дачии......

otiso je sumadinac u penziju...............
pa nek ti je sa srecom cedo.....

Зашто толку во странство го омаловажуваат југото!!!Супер кола е за тие пари(5000 евра), плус евтини делови.
Видете на клипов како го омаловажуваат.

watch

Kaj нашол Југо со волан од десна страна :)))

Има има... и не само тоа, туку во 90-тите имаше и модел за Америка... Со табла во миљи. Не постигнаа некој успех, имаше на тв, америте од нив правеа ВЦ-а, телефони, пијана...

Сум слушнал дека тие југовци кои биле за извоз биле нешто поквалитетни од оние за наш пазар.Незнам дали е точно!

Овие денови некој купувач понудли 50 000 евра за последното Југо :vozbud:

И да престанат со проиводство, сепак сеуште ќе ги гледаме старите низ градот, потсетувајќи се дека немаат наследници повеќе:)
Рест ин пис Југо

Ахх Југич.. му дое крајот. Возев и јас 55ка еден мандат од 2004та до 2008ма летово, поминав со него и кај може и кај не, еднаш ми го украдоа али пак ми се врати, кварови миљон, спомени дупло, а сувозачко седиште не се креваше.. :pos2: Сеа носталгија ме фати :pos2:

Ова на сликиве , ко на погреб да ги праќаат колите ! Уште па плачеле вработените ...:pos2:
Искрено , полоша кола здравје , требало чергиче да даваат со нејзе кога ќе ја купуваш , пошто нонстоп се расипува !
Ова не го зборам за џабе , туку од лично искуство . Возам една ваква канта , Југо 55 90 година , и веќе немам нерви да ја поправам нонстоп!
Ќе реќе некој евтини му се деловите . А не кажуваат дека се се тоа шкарт делови . Пример , пред еден месец сменив црева на кочници , и ко ќе видам ... се искинале "новите" :uvo:
Колава освен некаква си сентиментална Екс Ју вредност , не вреди ни 5 пари !
НЕКА ПОЧИВА ВО МИР :smir:

Сепак какво такво Yugo е нешто повеќе од кола, кој возел знае.
:pop:Yugo RIP!

А не кажуваат дека се се тоа шкарт делови . Пример , пред еден месец сменив црева на кочници , и ко ќе видам ... се искинале "новите" :uvo:

Купувај ДМБ оригинал делови а не кинески турски или идиски

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom