Збогум Југо

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Yugo сигурно ќе биде мојата прва кола, отсекогаш сум сакал прва кола да ми биде Yugo, па штом сум замислил така и ќе биде. Не некој понов модел, таму 01-02 таман ќе биде, па после се знае се пребацуваме на Сеат.

Yugo сигурно ќе биде мојата прва кола, отсекогаш сум сакал прва кола да ми биде Yugo, па штом сум замислил така и ќе биде. Не некој понов модел, таму 01-02 таман ќе биде, па после се знае се пребацуваме на Сеат.

хеехехеехеее добра комбинација Yugo-Seat

prikladno e da zakacite pesna od dr.nele i zabranjeno pusenje pa da go ispratime kako dolikuva

Да југото отиде во пензија, ама еве што спремаат од застава....

Редизајн на старото Тополино, кое би се продавало за цена од под 5.000 евра. Епа дечки, мислам дека ова му е сериозна конкуренција на Тата Нано.
nuova-fiat-topolino-2009.jpg

9080523.001.1M.jpg

Башка ке го носи логото на Фиат, (застава останува само со старото пунто) и ке ги превзема моторите од фиат 500. Што сакате повеќе? Мене ми се бендисува, а и цената е доста прифатлива. Да не споредувам дека е 10000 светлосни години пред индиецот, и во дизајн и во перформанси и во сигурност. Мислам дека ова највероватно ке го гледаме по патиштата исто како што го гледавме југото изминативе 30 години.

Ако е под 5000 евра богами ке проплават улициве.:)

Е ова гарант ќе ми биде првата кола ако сикочи во 2010. Ако не фураме со спарк :)

Naj glupa kola i spored amerikanskite analazi ne se sekavam bas kade go procitav kako prvo so karburator e trosi nenormalno za takov avtomobil kak vtoro ak sakas od pozadi da flezes ili da izlezes ke si sokapas glavata

Абе ај не заебавајте како југото ќе го менат со ова срање ?

Како прво дизајнот на возилото е многу шмизлачки ( да не кажам педерски де ), а за механиката можете да претпоставите каква ќе биде со цена на возилото од 5000 евра. :nesum:

Е каква де? Ајде ти предпостави (ние не знаеме), Југото ново беше 4.700 евра па од страна на механика по 30 години одат. И кој рекол дека Југото ке го заменат? Југото оди во пензија, се што ке се произведува ке биде нешто ново.... по налог на Фиат. А за дизајнот, ке видиме дури да влези во сериско производство ке се смени 1001 пат.

Сега се купува Југо.Последна серија. По 15-тина години сите ќе ја бараат. Ако постои форумов по 15 години овој пост баш ќе сакам да го чита некој.

Сега се купува Југо.Последна серија. По 15-тина години сите ќе ја бараат. Ако постои форумов по 15 години овој пост баш ќе сакам да го чита некој.

Да да :)))

Колку се нови?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom