Завршна фаза од ЕП (ФИНАЛЕ: Шпанија-Германија | ТРЕТО МЕСТО: Хрватска-Норвешка)

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
Хју Хефнеееер:icon_mrgr:

Од кај куров ми ги извадија овие Хефнер и Кун, се шинаа шутирајќи :icon_mrgr:

Одиме на ОИ :kuracc::icon_lol:

Абе океј сите сакаме да играме на Олимпијада, ама да им се посерам во уста на Југо и Видевски или кој и да беше. Норвешка најмногу заслужи да игра финале на ова ЕП од сите репрезентации, не престанаа да јадат гомна цел меч.

Леле колку се мизерни Видевски и Југослав. Сега уште повеќе ми е криво што не победи Норвешка.

Германија ќе изгуби во финале со кого и да игра.

Гадни Француски судии :facepalm:

[emoji2] Нa крaј Швaбите игрaтa сo 8 игрaчи бе , лудницa. п.с. Се мoлaт нaшите дa излезaт oд кaј Ивaн Исцелитет , oтпaднaa Нoрвежaните.

Се формира најмртвата квалификациска група за ОИ

ПОЛСКА
МАКЕДОНИЈА
ТУНИС/ЕГИПЕТ
ЧИЛЕ

А Норвешка е во група со

БАХРЕИН и
две репрезентации од
ХРВАТСКА /ДАНСКА /ШПАНИЈА

Абе кои ви се овие коментари, Норвешка требало да оди, ние не сме заслужувале?

Словенија отпадна од група па пак ќе иде на квалификации, шо и они не заслужија? Ние одиме преку пласманот на СП! Значи таму го заслуживме тоа, кратко и јасно.

Која ви е оваа глупа политичка коректност? Па никој друг на светов нема да коментира вака, секој си глеа за себе. Ти ебам Македонците ти ебам. :D Шваба или Норвежанец некад ќе го рече истово? Нека го сисаат Норвежаните, Дојчланд убер аллес!!!

Германците , единствени сојузници на Македонија низ историјата.Ако не изиграт они за нас, кој ќе изигра бе :D:D

Абе океј сите сакаме да играме на Олимпијада, ама да им се посерам во уста на Југо и Видевски или кој и да беше. Норвешка најмногу заслужи да игра финале на ова ЕП од сите репрезентации, не престанаа да јадат гомна цел меч.
И мене ми е ептен криво. Германија со 12 грешки, 4 исклучувања помалку и најмалку една судиска помош која јас ја видов, на почетокот на продолжението кога од десно крило влезе германецов, буквално го оставија да шутира, сам се удри со ногата во норвешкиот играч, голманот му ја фати и му свирна пенал (n) Се надевам ќе го јадат јако во финале со кој и да играат.

Како и да е огромен успех на Норвешка, покажаа како се бранат боите на државата. Имаат одличен состав и од наредно првенство можеме слободно да ги ставаме во кандидати за највисок пласман.
На голманов на норвешка само од девет метри да му се шутира. Какви зицери бранеше, а примаше голови од девет метри. Затоа и против нас не го биваше.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom