Завршна фаза од ЕП (ФИНАЛЕ: Шпанија-Германија | ТРЕТО МЕСТО: Хрватска-Норвешка)

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
И мојот тип е истиот, финале меѓу Шпанија и Германија. Хрватска со ништо не ме убеди дека може да и парира на Шпанија, па очекувам Шпанците лесно да се пласираат во финале. Норвешка и Германија би требало да биде поизедначен дуел. Швабите мислам дека на крај ќе излезат како победници.[DOUBLEPOST=1454085531][/DOUBLEPOST]Полска го освојува седмото место, совладувајќи ја Шведска со 26-24.

Последно уредено:
Каква Шпанија бе, тие нека се среќни шо стигаа до 1/2 финале, толку бавен ракомет се играше во 70тите, многу грешки, ги гледав буквално во ништо не ме бендисаа на ова првенство, па на Светското подобри беа лани, ако споделат уште една партија хрватите како со Полска и овие ќе ги снајди истото, ќе ги ТОРПЕДИРААТ, можи не со 14, ама 7-8 како ништо...

Очекувам финале Германија-Хрватска и конечно Хрватите да го земат златото.

Ма какво коњиште глупо е овој, толку ли не знае да го исклучи микрофонот?
Кај го слушавме како пее на Македонската химна, сега го слушаме како се расправа дур трае Германскава :pos:

Се разбрани овој мртовецов на Норвршкиот гол :icon_mrgr:
Кај брани дечково бе? :icon_mrgr:

Ако ги намалат исклучувањата Норвешка тогаш Германија нема шанси да ги сопрат во второ.

Оле Еревик голманиште :)

Ми се чини за нијанса судииве се наклонети кон Германија. Али нема кај да бегаат во второ. Напред Норге :oeoeoe:

Каков труп е овај Цревото, прав политичар дај му прст ќе ти ја земи цела рака, се скапа дрдорење, да неможи да го праша нешто Драган, крв да сериш стар педеру, женицата :sekcza::sekcza::sekcza:

Кај отиде да игра Мирхол бе, страшен играч.
Во Скјерн игра.Желба му беше да се врати поблиску до фамилијата.

Човекот преживеа рак на тестисите и игра се уште на врвно ниво.

Германија промашуваат многу зицери,не е на арно ова.:mad:

Cccc koi muvli sme nie be,sampioni na kraj ke gi naprajme Norveska so toj nas"iluzoren olimpiski son".
Haha,Kire kapitence nase zlatno,kaj si uste ednas da prasas"A Norveska e OUT taka"?
Eh be maleri edni be,luzeri ccc,mrs:kuracc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom