Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
100 долара и голема пара не идат заедно у една реченица...
Да ама ти да земаш ако можиш 100$ месечно на интернет (а инаку правам муабет за почеток така е а ако ти тргне бизнисот можеш и повеќе да добиеш)...[DOUBLEPOST=1404232333][/DOUBLEPOST]
И јас сум на истиот околу 1 недела па ќе видиме како ќе иде, ти колку време работиш, имаш sales?
И јас сум почетник сеуште ама мојот спонзор има заработено повеќе и не е се само во sales треба и affiliates да собираш.. Јас исто така сум една недела а имам веќе 1 affiliate и сум EA (нели 1500 од како ќе собериш стануваш) и плус ми доделија уште 4 од тоа што сум EA. Инаку можеш да заработуваш околу 100 $ ако ти тргне бизнисот ама да треба работа 1-2 саати на ден за да бидиш поуспешен....

Јас се имам зачленето на еден веб сајт со кој досега добро ми оди, значи заработката не е преку ноќ туку за да се заработи требаат неколку години (правам муабет за голема пара, 100$ или повеќе), и ке му помагам за да продолжи понатаму успешно...
Доколку е некој заинтересиран нека кликне ОВДЕ за повеќе информации или нека ме контактира...
За да се заработи требаат неколку години?! И тоа голема пара, 100 факинг долари?! Are you fucking motherfucking god damn it serious?

За да се заработи требаат неколку години?! И тоа голема пара, 100 факинг долари?! Are you fucking motherfucking god damn it serious?
Неубаво имам напишано... Сакам да кажам за неколку години работа ќе се зголемува приходот и ќе можеш да добиваш се повеќе пари. А само за првата година некаде до 100$ ама се е зависно од тоа ти како работиш...

За овие претходните,што го губат времето на visitstomoney - http://www.scambook.com/company/reports/145520/VisitsToMoneycom. А за sfi,без продавање и купување,ништо од тоа.Уште сум таму,ама,без купување,слабо оди.А што да купиш од таму,изборот ептен слаб.Но,ако сте freelanser,е тогаш едобро да ги понудиш услугите,па ако си со среќа,и имаш клиенти,ќе падни пара.

Неубаво имам напишано... Сакам да кажам за неколку години работа ќе се зголемува приходот и ќе можеш да добиваш се повеќе пари. А само за првата година некаде до 100$ ама се е зависно од тоа ти како работиш...
Праваат многу пари. Овој што е лидер на мојот тим во сфи ни покажа на еден семинар имаше направено 200$ во 4 дена.. Ама за сфи треба и многу време да се уложи у реклами , фан пејџови на фб за промовирање..

Да ама ти да земаш ако можиш 100$ месечно на интернет (а инаку правам муабет за почеток така е а ако ти тргне бизнисот можеш и повеќе да добиеш)...[DOUBLEPOST=1404232333][/DOUBLEPOST]
И јас сум почетник сеуште ама мојот спонзор има заработено повеќе и не е се само во sales треба и affiliates да собираш.. Јас исто така сум една недела а имам веќе 1 affiliate и сум EA (нели 1500 од како ќе собериш стануваш) и плус ми доделија уште 4 од тоа што сум EA. Инаку можеш да заработуваш околу 100 $ ако ти тргне бизнисот ама да треба работа 1-2 саати на ден за да бидиш поуспешен....
Ок јас имам 3 афф и 16 доделени :) vkupno 1800 vp

Деновиве најдов една многу интересна игра како фарма е нешто, купуваш крави, продаваш млеко, собираш голд, тоа ти е како поени после го заменуваш во биткоин, само нз колку исплаќа нова е.
Еве реферал линк ако сака неко9ј да се зачлени http://golden-cows.com/en/?i=4043
Гледам има добар рејтинг http://netbusinessrating.com/en/review-12095-golden-cows

Деновиве најдов една многу интересна игра како фарма е нешто, купуваш крави, продаваш млеко, собираш голд, тоа ти е како поени после го заменуваш во биткоин, само нз колку исплаќа нова е.
Еве реферал линк ако сака неко9ј да се зачлени http://golden-cows.com/en/?i=4043
Гледам има добар рејтинг http://netbusinessrating.com/en/review-12095-golden-cows
Ова изгледа е нешто ново ама не ми изгледа на вистинито затоа што easy money тешко да најдеш а и овај рејтингов не значи ништо оти треба да најдеш од вистински луѓе рејтинг што го имаат користено а овие сајтовиве не се за верување..

Нз... мене искрено фармите одсекогаш ми биле интересни (виртуелните се разбира :D ) па и уште ако даваат по некој mBTC супер инаку да нова е.

Ај некој од поискусните на fiverr нека каже што се случува од коа ќе истече времето за давање на услуга?пошо сега имам една нарачка за која ќе морам да чекам прво да ми стигне производ дома па после да давам услуга и автоматски ќе каснам ден-два.

Ај некој од поискусните на fiverr нека каже што се случува од коа ќе истече времето за давање на услуга?пошо сега имам една нарачка за која ќе морам да чекам прво да ми стигне производ дома па после да давам услуга и автоматски ќе каснам ден-два.
автоматски негативен фидбек дека не си ја завршил работата на време...
ум за друг пат да си клајш поќе дена за извршвање на работата

Газдата на PTCIRCLE,тукушто го лансира новиот сајт во бета верзија -BTCIRCLE.За зачленување е овој линк - http://www.btccircle.com/?ref=spidermix38.Го ставам мојот реферијален линк,затоа што сега засега единствено зачленување е преку реферијал.Се уште нема реклами,но,доколку сте заинтересирани,подобро зачленете се сега.Инаку газдата планира отворање на уште неколку сајта,но за тоа потоа.Како што името вели заработката е во биткоинти.

Ова гарант ти е напраено со инспект елемент, тешко да ќе ти даде 1 долар чим една недела си кликал :) Ја месец дена кликам уште добивам реклами со по 0.001 вредност. Највеќе што имам собрано е 0.3. 1 долар даваат со 60 000+ поени, a ти за една недела имаш собрано највеќе 1500 2000 :)[DOUBLEPOST=1403125544][/DOUBLEPOST]

Дај повеќе информации, како се работи со чудово
едноставно активирај се на линкот, на маил ке добиеш порака за регистрирање, ке се регистрираш. Понатаму секој ден ке добиваш одредена сума на криптовалути. нај интересен и во моментов биткоинот и се менува 1 за 641 долар.

Еднаш фатив да копам на Bitcoinplus, и многу споро идеше изгасив, влегувам пред недела дена на меил ми дава инфо "копањето" пронајде 0.00000000001 BTC. Ако собирам така и на сајтов за 30 40 години ќе зберам еден BTC :D

автоматски негативен фидбек дека не си ја завршил работата на време...
ум за друг пат да си клајш поќе дена за извршвање на работата

Купувачот на услугата знае дека прво треба да чекам да ми стигне производ и у договор со него треба да чекам 2 дена за да стигне продуктот па да дадам услуга,така да не би требало да оставе негативен фидбек.али не ми е јасно дали fiverr нешо остава автоматски.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom