Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Како прво,фала ви на сите што се регистриравте преку мене на бтццирцле,а сега гледам дека официјално нема да стартуваат денес,туку на 15/07/2014.Не е ништо страшно,се случуваше тоа и на птццицле,веројатно имаат некој проблем со серверите.Така да,само трпение.Уште да речам дека,бчера ме исплати една нова страница.Ја тестирав неколку дена и исплати.gptpros 1.JPG
Не е многу,долар и нешто,али исплаќа.
За зачленвање на оваа - http://www.gptpros.com/?ref=spidermix38
Па кој сака - бујрум.

Ако сака некој сигурни птц/ биткоин птц сајтови нека пиши пп да не замарам тука... а на оваа погоре ќе се регистрирам да видам што и како а за колку време доларов? :D

Еден совет од мене,кога веќе се регистрира.Регистрирај се на buxmail,оти овај пушта по појќе од 5 емаили,платени дневно.И ако сакаш побрзо да заработиш,микројобс,и буксбонус.

Еден совет од мене,кога веќе се регистрира.Регистрирај се на buxmail,оти овај пушта по појќе од 5 емаили,платени дневно.И ако сакаш побрзо да заработиш,микројобс,и буксбонус.

Колку е платено тоа со мејловите?

Како прво,фала ви на сите што се регистриравте преку мене на бтццирцле,а сега гледам дека официјално нема да стартуваат денес,туку на 15/07/2014.Не е ништо страшно,се случуваше тоа и на птццицле,веројатно имаат некој проблем со серверите.Така да,само трпение.Уште да речам дека,бчера ме исплати една нова страница.Ја тестирав неколку дена и исплати.Прегледај го приврзокот 96915
Па кој сака - бујрум.
Payment send to: Nomda38a@yahoo.co.uk
Koa vekje lazes barem skrij go mejlot :)

Како?

Payment send to: Nomda38a@yahoo.co.uk
Koa vekje lazes barem skrij go mejlot :)
Извини,а како е ова лага?Демек го остајв имејлот,па сега е лага.Па прати ми писмо,ќе ти одговорам преку тој имејл.И би те врзвал дека зедов еден долар?Бре бре бре,што не ќе чуеш низ Македонијава.Ако ги опнам сега доказите од птцциркле колку ми платиле,и тие се лага?Па и на нив стои истиот имејл.[DOUBLEPOST=1404495578][/DOUBLEPOST]
На buxmail се регистрираш обично,како шо се регистрираш на секој сајт.Одиш на buxmail,правиш акаунт,и на секој сајт каде шо ќе видиш дека има - read mails,го ставаш твојот емаил.Кога ќе има имејл за читање,одиш на buxmail и ги читаш.А за господинот, Mr.Method,би го замолил да ја отвори страницата,и да погледа во proof секцијата.Не мора да се зачлени,нека побара од вчера,истиот username како овде,па после нека дроби дека доказот за исплата е лага.Ама,тоа е Македонија.Тука и кога ќе земиш нешто пари,ќе убедуваат дека не си зел.[DOUBLEPOST=1404495878][/DOUBLEPOST]Ех,и уште нешто за tigrica92,само денес,купи си реферијал со тоа што го имаш во purchase balance.Ова е само денес промотивно.

Последно уредено:
Како прво,фала ви на сите што се регистриравте преку мене на бтццирцле,а сега гледам дека официјално нема да стартуваат денес,туку на 15/07/2014.Не е ништо страшно,се случуваше тоа и на птццицле,веројатно имаат некој проблем со серверите.Така да,само трпение.Уште да речам дека,бчера ме исплати една нова страница.Ја тестирав неколку дена и исплати.Прегледај го приврзокот 96915
Па кој сака - бујрум.
Сега проверив, тој е, неговиот мејл е. Ај да видам што е ова се зачленив и јас :)

Епа фала ти шо провери,еден лике од мене,инаку фрустрира кога на некој му сугерираш како да напрај пара,а тој те прај арамија.Нема врска,колку што ги гледав тие исплаќања,оваа страница добро исплаќа,и многу брзо.Не чекаш ни ден што е супер.

Извини,а како е ова лага?Демек го остајв имејлот,па сега е лага.Па прати ми писмо,ќе ти одговорам преку тој имејл.И би те врзвал дека зедов еден долар?Бре бре бре,што не ќе чуеш низ Македонијава.Ако ги опнам сега доказите од птцциркле колку ми платиле,и тие се лага?Па и на нив стои истиот имејл.[DOUBLEPOST=1404495578][/DOUBLEPOST]
На buxmail се регистрираш обично,како шо се регистрираш на секој сајт.Одиш на buxmail,правиш акаунт,и на секој сајт каде шо ќе видиш дека има - read mails,го ставаш твојот емаил.Кога ќе има имејл за читање,одиш на buxmail и ги читаш.А за господинот, Mr.Method,би го замолил да ја отвори страницата,и да погледа во proof секцијата.Не мора да се зачлени,нека побара од вчера,истиот username како овде,па после нека дроби дека доказот за исплата е лага.Ама,тоа е Македонија.Тука и кога ќе земиш нешто пари,ќе убедуваат дека не си зел.[DOUBLEPOST=1404495878][/DOUBLEPOST]Ех,и уште нешто за tigrica92,само денес,купи си реферијал со тоа што го имаш во purchase balance.Ова е само денес промотивно.
Имам 0.01 а треба 0.5..

На buxmail се регистрираш обично,како шо се регистрираш на секој сајт.Одиш на buxmail,правиш акаунт,и на секој сајт каде шо ќе видиш дека има - read mails,го ставаш твојот емаил.Кога ќе има имејл за читање,одиш на buxmail и ги читаш.А за господинот, Mr.Method,би го замолил да ја отвори страницата,и да погледа во proof секцијата.Не мора да се зачлени,нека побара од вчера,истиот username како овде,па после нека дроби дека доказот за исплата е лага.
Ама,тоа е Македонија.Тука и кога ќе земиш нешто пари,ќе убедуваат дека не си зел.
Исто така, Македонија е кога ќе земеш 5 долари за еден месец работа и мислиш дека пари си зел. И така целиот пресреќен, задоволен, објавуваш на 200 форуми дека BuxDicks исплаќаат.
Неверојатно! :cuc: Хејтерите занемеа. BuxDicks исплаќаат - no fucking way!
Лајкови на постот фрчат леле мајко, од сите страни... Копиљаци лајкуваат ко луди, ко месија те гледаат. A ти батка, фино-лепо ставаш на аватар The Wolf of Wall Street - да се знае кој е газда бе, ами како...

Cледниот ден, целиот душевно исполнет и охрабрен од неверојатната заработка, тргнуваш уште појако и поамбициозно, за следниот месец во план ти се да ги здиплиш 7.5 долари. Плус ако земаш уште едно 5-6 комада реферали... аоооо, абе банкрот на BuxDicks.
И така уште повеќе охрабрен од идејата да вложиш во реферали, така малку накурчен и дигнат, објавуваш статус на Фејсбук: СЕ ГЛЕДАМЕ НА ВРВОТ!

Поминуваат едно 2...3...4...5 години, и те мава еден флеш, ко гром од ведро небо! Cфаќаш дека залудно си потрошил 5 години, си сменил едно 15-20 мауси (не обични од 200, туку од оние појакине, од 300 ден. :cool:), си затупел... Криво ти е зошто не си го трошел времето нешто корисно да научиш, за кое, иако на почеток би потрошил некој месец додека го научиш, сепак на крај ќе ти се исплатело далеку повеќе од кликањето на BuxDicks.
И така разочаран, со мала доза на депресија, го допиваш веќе изладеното кафе, ги земаш последните 100 ден. и заминуваш во SportLife, сите на Милан кец, to be or not to be!

:tapp:

Епа фала ти шо провери,еден лике од мене,инаку фрустрира кога на некој му сугерираш како да напрај пара,а тој те прај арамија.Нема врска,колку што ги гледав тие исплаќања,оваа страница добро исплаќа,и многу брзо.Не чекаш ни ден што е супер.
Да а ти за колку време го заработи тој еден долар?

Исто така, Македонија е кога ќе земеш 5 долари за еден месец работа и мислиш дека пари си зел. И така целиот пресреќен, задоволен, објавуваш на 200 форуми дека BuxDicks исплаќаат.
Неверојатно! :cuc: Хејтерите занемеа. BuxDicks исплаќаат - no fucking way!
Лајкови на постот фрчат леле мајко, од сите страни... Копиљаци лајкуваат ко луди, ко месија те гледаат. A ти батка, фино-лепо ставаш на аватар The Wolf of Wall Street - да се знае кој е газда бе, ами како...

Cледниот ден, целиот душевно исполнет и охрабрен од неверојатната заработка, тргнуваш уште појако и поамбициозно, за следниот месец во план ти се да ги здиплиш 7.5 долари. Плус ако земаш уште едно 5-6 комада реферали... аоооо, абе банкрот на BuxDicks.
И така уште повеќе охрабрен од идејата да вложиш во реферали, така малку накурчен и дигнат, објавуваш статус на Фејсбук: СЕ ГЛЕДАМЕ НА ВРВОТ!

Поминуваат едно 2...3...4...5 години, и те мава еден флеш, ко гром од ведро небо! Cфаќаш дека залудно си потрошил 5 години, си сменил едно 15-20 мауси (не обични од 200, туку од оние појакине, од 300 ден. :cool:), си затупел... Криво ти е зошто не си го трошел времето нешто корисно да научиш, за кое, иако на почеток би потрошил некој месец додека го научиш, сепак на крај ќе ти се исплатело далеку повеќе од кликањето на BuxDicks.
И така разочаран, со мала доза на депресија, го допиваш веќе изладеното кафе, ги земаш последните 100 ден. и заминуваш во SportLife, сите на Милан кец, to be or not to be!

:tapp:
Ај да одговорам,батка,јас не одам по кладилници,си имам редовна работа,и ова ми е пред се забава.Од која што се заработува.Малце,али се заработува.Друго,зошто бре разочаран?Разочаран би бил ако одам на некој либертагии и слични страни,па гледам 500,1000,долари,само шо не мојш да ги земиш.И трето,на ова сум некој месец,а за тој некој месец од ова испаднаа повеќе од 150 долари,за почетник не е лошо.Инаку,да,за твоја информација,работам на фивер,мттурк,фреелансер,али сега за сега заработката,не е голема.И,да, не мислам ова вечно да го работам,но за некој екстра долар,зошто да не.[DOUBLEPOST=1404547542][/DOUBLEPOST]
Да а ти за колку време го заработи тој еден долар?
За неполна недела,ама,јас свршив некој микроработи,па тоа забрза.Следната исплата веројатно ќе ја инвестирам во апгрејд или реферијали,па ќе биди побрзо.

Некој мислење или искуство со странава.
https://my.wealthyaffiliate.com
Дали бива или не, како работи и така натака...

Некој мислење или искуство со странава.
https://my.wealthyaffiliate.com
Дали бива или не, како работи и така натака...
Дури не сум излезен,тро по гуглав па еве резултат за неа
http://www.stealthsecrets.com/
http://wealthyaffiliatecomplaints.com/
http://aworkathomebusinesses.com/the-wealthy-affiliate-review/
Колку што видов,и за и против.Не сум работел на неа и поштено е да речам дека не знам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom