Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
3$ дневно земаш од 10линкови во денот, 5 дена во неделата кликаш, тоа ти се 60$ месечно. Ама ти земаат 40$ месечно (незнам дали е секој месец или само првиот месец), тие пари(како виртуелни) ти стојат на сметка и можеш да ги користиш за апгрејт на акаунт. Можеш да извадиш пари на сметка кога ќе имаш над 300$. Мора да сликаш лична карта за да потрврдиш дека си човек, треба да зачлениш под тебе други луѓе за да примаш и од нив некој процент, треба да си упорен и да бараш членови не одзема многу време и дава најмногу од сите страни. И јас сум нов пред 3 дена почнав ако си заинтересиран повели www.libertagia.com/aftershave.
А да прашам, колку се заработува од рефералите?

Со Paidverts некое искуство? :) Исплати ова она?

Инаку на LibertaGia шо и е шо толку паѓа луѓе? Нешто слушнав ќе го подновувале системот до 10-ти, ама еве 13-ти сме и уште ништо ...

http://netbusinessrating.com/en/
Еве еден добар сајт на кој може да проверите дали сајтот на кој работите е легитимен, и многу други детали. Се надевам ќе биде од корист некому, мене ми беше.

За сите што не им е објаснето за libertagia , можете да прочитате oвде - http://libertagiareview.wordpress.com/membership-packages-earnings/
Сега моментално се работи на веб сајтот, и мислам дека не е скам или превара. за сите што сакаат да се регистрират
нека го посетат овој линк - www.libertagia.com/maxteridon

Сега 4-5 дена нема кликање :)

Океј дечки ми треба малце помош, почнав да работам преку интернет. Се регистрирав нa фриленсер каде што ги нудам моите преведувачки и јазични услуги. Но ми треба мала помош бидејќи сум почетник и лаик во интернет заработката. Како парите што ќе ми ги исплаќаат да ги вадам ?
Значи ме интересира дали треба на пејапал , фивер да се регистрирам ? Во која банка да отидам да отворам сметка/картичка или што ? Ве молам насочете ме објаснете ми го на кратко целиот процес бидејќи навистина ич не сум запознаен со овие работи.

Последно уредено од модератор:
Океј дечки ми треба малце помош, почнав да работам преку интернет. Се регистрирав на нa фриленсер каде што ги нудам моите преведувачки и јазични услуги. Но ми треба мала помош бидејќи сум почетник и лаик во интернет заработката. Како парите што ќе ми ги исплаќаат да ги вадам ?
Значи ме интересира дали треба на пејапал , фивер да се регистрирам ? Во која банка да отидам да отворам сметка/картичка или што ? Ве молам насочете ме објаснете ми го на кратко целиот процес бидејќи навистина ич не сум запознаен со овие работи.
аирлија
мислам дека за фриленсер можеш со девизна картица од тутунска.

Со Paidverts некое искуство? :) Исплати ова она?

Инаку на LibertaGia шо и е шо толку паѓа луѓе? Нешто слушнав ќе го подновувале системот до 10-ти, ама еве 13-ти сме и уште ништо ...

Пред една недела направив Paidverts акаунт и засега оди одлично денес ги кликнав овие реклами.
jcJxbVC.png

Пред една недела направив Paidverts акаунт и засега оди одлично денес ги кликнав овие реклами.
jcJxbVC.png

Ова гарант ти е напраено со инспект елемент, тешко да ќе ти даде 1 долар чим една недела си кликал :) Ја месец дена кликам уште добивам реклами со по 0.001 вредност. Највеќе што имам собрано е 0.3. 1 долар даваат со 60 000+ поени, a ти за една недела имаш собрано највеќе 1500 2000 :)[DOUBLEPOST=1403125544][/DOUBLEPOST]
Еве нов и многу добар bitcoin рудник
https://qoinpro.com/829f4de5f9aa0214be53fca1223f7d45[DOUBLEPOST=1403123233][/DOUBLEPOST]Еве нов и многу добар bitcoin рудник
https://qoinpro.com/829f4de5f9aa0214be53fca1223f7d45

Дај повеќе информации, како се работи со чудово?

Ова гарант ти е напраено со инспект елемент, тешко да ќе ти даде 1 долар чим една недела си кликал :) Ја месец дена кликам уште добивам реклами со по 0.001 вредност. Највеќе што имам собрано е 0.3. 1 долар даваат со 60 000+ поени, a ти за една недела имаш собрано највеќе 1500 2000 :)

Извини заборавив да пишам дека инвестирав 100+ $ и имам BAP 396845

dRGgb3e.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom