- Член од
- 5 февруари 2011
- Мислења
- 246
- Поени од реакции
- 155
buxhost ptc страна нема да оди долго, кога ке му текни ке ги смени правилата да мораш да инвестираш па да ти плати, или да купиш membership и на процент да ти плаќа,на пример ако вложиш 6 $ ке можиш да вадиш само 120 % од тие 6 долари,а ко шо видов наплаќа и за suport ticket po 1 $, ako ne si upgraded неможиш да влегваш на форумот, и згора на то има уште 6 други страни. Значи него муе финтата да плати неколку пати и ко ке биди во плус тогаш ке исчезниЗдраво. Со мојот прв пост на форумот, сакам да ви бидам од корист. Да не се замарате со кликови со вредност 0,0001 долари (со кои доста се имам нервирано) ви предлагам да почнете да кликате на PTCircle. Сајтот е релативно нов (неколку месеци) ама кога видов дека даваат по 0,03 за клик, сакав да пробам. За три дена собрав 6 долари, колку што е минимумот за payout, ама ми побараа да инвестирам 6 долари за потврда, пред да почнат да ми исплаќаат. Го направив и тоа...се будам следното утро со меил дека ми ги исплатиле шесте доларчиња што ги заработив.![]()
Note: сумите на сликата се во евра.
Според моите пресметки, со обичен акаунт се заработува околу еден долар на ден, а бидејќи јас и направив upgrade, вложив уште 6 долари месечно, добивам нешто над 2 долари на ден, со максимум 50 реферали кои ги купуваш еднаш засекогаш со парите што си ги вложил, или бонусот од 1 долар на ден што го добиваш за играње Adgrid.
Со статус на Tritius член, може да се заработува над 300 долари месечно.
Исплаќаат на Skrill (јас работам така), во bitcoins, на EgoPay и во секој момент треба да почнат и на PayPal.
Ако сакате можете да се зачлените преку мојот линк за реферали (а ако не, и онака ќе ве купи некој да сте негов реферал) http://www.ptcircle.com/?ref=stefanpsy

Последно уредено: