Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво. Со мојот прв пост на форумот, сакам да ви бидам од корист. Да не се замарате со кликови со вредност 0,0001 долари (со кои доста се имам нервирано) ви предлагам да почнете да кликате на PTCircle. Сајтот е релативно нов (неколку месеци) ама кога видов дека даваат по 0,03 за клик, сакав да пробам. За три дена собрав 6 долари, колку што е минимумот за payout, ама ми побараа да инвестирам 6 долари за потврда, пред да почнат да ми исплаќаат. Го направив и тоа...се будам следното утро со меил дека ми ги исплатиле шесте доларчиња што ги заработив.
ZvhG304.jpg

Note: сумите на сликата се во евра.
Според моите пресметки, со обичен акаунт се заработува околу еден долар на ден, а бидејќи јас и направив upgrade, вложив уште 6 долари месечно, добивам нешто над 2 долари на ден, со максимум 50 реферали кои ги купуваш еднаш засекогаш со парите што си ги вложил, или бонусот од 1 долар на ден што го добиваш за играње Adgrid.
Со статус на Tritius член, може да се заработува над 300 долари месечно.
Исплаќаат на Skrill (јас работам така), во bitcoins, на EgoPay и во секој момент треба да почнат и на PayPal.
Ако сакате можете да се зачлените преку мојот линк за реферали (а ако не, и онака ќе ве купи некој да сте негов реферал) http://www.ptcircle.com/?ref=stefanpsy
buxhost ptc страна нема да оди долго, кога ке му текни ке ги смени правилата да мораш да инвестираш па да ти плати, или да купиш membership и на процент да ти плаќа,на пример ако вложиш 6 $ ке можиш да вадиш само 120 % од тие 6 долари,а ко шо видов наплаќа и за suport ticket po 1 $, ako ne si upgraded неможиш да влегваш на форумот, и згора на то има уште 6 други страни. Значи него муе финтата да плати неколку пати и ко ке биди во плус тогаш ке исчезни :) не оти купфа некој ads па да вади пари, туку сака парите шо му ги давате вие од нив да ви плаќа и на крајот да исчезни.

Последно уредено:
И јас неможам да ги кликам, а гледам бааги се платени. Еден член погоре пиша дека можел да ги клика ама ја неможам. И на тоа ClowdFlower пробав да се регистрирам, ми пратија линк за верификација и пак не ми се верификува.
Нз зошто мене ми се ок тасковите ми отвора околу 20тина[DOUBLEPOST=1404197299][/DOUBLEPOST]
Абе Стефан,на ПТЦирцле сум од Март.Досега 4 исплати,малку заглавија пред еден месец со пајпал,али се вратија.Битно на птцирцле ти е да апгрејдираш.Оти за месец до два ке насобериш појке од 100 долари.Досега сум зел 50,али морам да одам на трето ниво,за да ми ги исплати уште 100,што ги имам внатре.И не се секирај за реферијали,ако апгрејдираш до септември со 39 долари добиваш 39 реферијали бакшиш.Напрај 200 реферијали,и апгрејдиран на трето ниво,ке добиваш по минимум 6 до 8 долари дневно
Не ми е верно ама ич :) Чим бараат да инвестираш пред да те исплатат пиши икс.

Баталете ги тие pay per click страни.ако сакате реални и брза заработка на пари работите на fiverr.се регистрирав пред едно 36 саати за да видам како работи,и веќе завршив 3 нарачки кои вкупно ми одземаа 10 минути и имам 12$ заработено.Некој кој сериозно би работел на овај сајт,би вадел многу пари.

Нз зошто мене ми се ок тасковите ми отвора околу 20тина[DOUBLEPOST=1404197299][/DOUBLEPOST]
Не ми е верно ама ич :) Чим бараат да инвестираш пред да те исплатат пиши икс.
Види,кога јас се регистрирав,не требаше прво да платиш,па да кешираш.Ама,кога членството рапидно му се зголеми,го сменаа тоа правило.Инаку,и јас ич не вервам во вакви страни,али,кога плаќа,и дури плаќа,јас ќе кликам.Е сега колку ќе трај страната не знам,ама дури трај,јас сум на неа.И најчудно е дека досега нема банирано никого.И уште поинтересно,од почеток имаше дозволено 2 акаунти од иста IP адреса.Ако се биди во ред ,планирам од неа до крајот на септември да кеширам барем по 200 долари месечно,што не е за фрлање.

Види,кога јас се регистрирав,не требаше прво да платиш,па да кешираш.Ама,кога членството рапидно му се зголеми,го сменаа тоа правило.Инаку,и јас ич не вервам во вакви страни,али,кога плаќа,и дури плаќа,јас ќе кликам.Е сега колку ќе трај страната не знам,ама дури трај,јас сум на неа.И најчудно е дека досега нема банирано никого.И уште поинтересно,од почеток имаше дозволено 2 акаунти од иста IP адреса.Ако се биди во ред ,планирам од неа до крајот на септември да кеширам барем по 200 долари месечно,што не е за фрлање.
А плаќаат преку?

А плаќаат преку?
[DOUBLEPOST=1404206645][/DOUBLEPOST]Jас сега земам преку Moneybookers.А првата исплата ми беше преку пејпал.Ама сега имаат проблеми со акаунтот преку пејпал,па не исплакаат преку пејпал.Инаку исплаќа и преку ,Egopay,Perfect money,Bitcoin.

Последно уредено:
а има опција да кешираш при регистрација во биткоин?

Баталете ги тие pay per click страни.ако сакате реални и брза заработка на пари работите на fiverr.се регистрирав пред едно 36 саати за да видам како работи,и веќе завршив 3 нарачки кои вкупно ми одземаа 10 минути и имам 12$ заработено.Некој кој сериозно би работел на овај сајт,би вадел многу пари.
Како успеа одма истиот ден да фатиш нарачки? Што услуги понуди?

Како успеа одма истиот ден да фатиш нарачки? Што услуги понуди?

За да пробам како работи сајтот прво ставив гиг за ревјуа на амазон,а сеа најверојатно ќе почнам и со други работи,али само за у слободно време ќе ми биде ова.Иначе и ја се чудев како одма нарачаа,изглеа имав среќа.еве слика да не мислите дека лажам :)
http://prntscr.com/3y9rl4

кој може нека кликне од сигурни извори веќе другарче има земено три исплати http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=465409
Ај да го видиме и ова чудо.... Per unique visitor 0.5 не е лошо :) ако некој сака да проба, јас се зачленив generate traffic and earn money 0.5$ for every unique visitor that clicks your link.
Good places to start posting your link are social websites like Facebook, Twitter, Google+, Youtube, forums, chat rooms, blogs, etc.
http://VisitsToMoney.com/index.php?refId=479549

Еве ви уште една страна каде што преку симињање на софтвер и користење на истиот по 15часа во денот имате сигурен профит од минимум 30$ во текот на месецот

Регистрирајте се ТУКА и ве молам под мој реферал <3

Јас се имам зачленето на еден веб сајт со кој досега добро ми оди, значи заработката не е преку ноќ туку за да се заработи требаат неколку години (правам муабет за голема пара, 100$ или повеќе), и ке му помагам за да продолжи понатаму успешно...
Доколку е некој заинтересиран нека кликне ОВДЕ за повеќе информации или нека ме контактира...

Јас се имам зачленето на еден веб сајт со кој досега добро ми оди, значи заработката не е преку ноќ туку за да се заработи требаат неколку години (правам муабет за голема пара, 100$ или повеќе), и ке му помагам за да продолжи понатаму успешно...
Доколку е некој заинтересиран нека кликне ОВДЕ за повеќе информации или нека ме контактира...
И јас сум на истиот околу 1 недела па ќе видиме како ќе иде, ти колку време работиш, имаш sales?

Еве ви уште една страна каде што преку симињање на софтвер и користење на истиот по 15часа во денот имате сигурен профит од минимум 30$ во текот на месецот

Регистрирајте се ТУКА и ве молам под мој реферал <3

Не знам колку се исплати ова. Како прво, потребен ти е моќен компјутер, а и тогаш ќе мора да внимаваш кога и како го користиш бидејќи софтверот што го симнуваш и користиш ти ја оптоварува машината до максимум. Така да, ефективно си го намауваш векот на компјутерот, плус користи екстра електрична енергија, а кај нас како што се сметкиве за струја... Инаку, гледам дека за да почнеш да заработуваш можат и месеци да поминат пред да те одобрат од сајтот.

Извор: http://www.reddit.com/r/beermoney/comments/219qc6/how_is_slicify/

Последно уредено:
100 долара и голема пара не идат заедно у една реченица...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom