bogev4eboy
Хејтер
Kostur123 дај кажи како да откажам нарачка ?Од фивер директно од баланс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Kostur123 дај кажи како да откажам нарачка ?Од фивер директно од баланс.
Во Resolution Center > I’m having trouble completing this order. Таму напиши зошто не можеш да ја испорачаш и го замолуваш купувачот да прифати.Kostur123 дај кажи како да откажам нарачка ?
Не бе јас кликнав по грешка на ордер и си се нарачаВо Resolution Center > I’m having trouble completing this order. Таму напиши зошто не можеш да ја испорачаш и го замолуваш купувачот да прифати.
На ова треба да пишуваш: If you are having a hard time delivering the buyer’s request, you may want to ask the buyer to mutually cancel this order.
Од фивер директно од баланс.
Сум чул дека на fivesquids ако имаш добар баланс ти го банираат акунтот и си ги зимаат парите.Какво бомбардирање на fivesquids
![]()
ЕДИТ- во меѓувреме уште стигаат
Сум чул дека на fivesquids ако имаш добар баланс ти го банираат акунтот и си ги зимаат парите.
На повеќе луѓе им имаат направено така. А и нема кај да се жалиш само ќе ги збориш по интернет.Како можи така бе? Копилиња!![]()
Сите ми се извадени од fivesquids побрза исплата прават Since you joined you made £45
Your account has not yet been approved.
Преваранти! Имав околу 100 фунти на акаунтот и вчера пратив request да ги префрлам тие што се available на paypal и сега кога да се логирам ми покажува дека акаунтот не ми е одобрен а имам извадено преку 200 фунти од него и како може да не е одобрен. Чиста превара!
Овие се големи преваранти.
Значи бев еден од најдобрите продавачи на fivesquids ( да не претерам ) .
Секој ден имав по 2-3 нарачки редовно,за еден месец имав комплетирано околу 50.
Имав комплетирано над 100+ нарачки од една услуга,и имав над 60 позитивни фидбеци и задоволни клиенти. Имав извадено преку £576.И сега добив еден негативен,и ми ги суспендираа сите услуги и му пишав на подршка ми рекоја заради тоа било. -.-
Ми треба размена на пари ... Имам на пејпал ми требаат на Манибукерс... Ако некој има случајно 40 долари на МБ , јас ќе му пратам на пејпал... Заработка 3-4 доларчиња од трансакција... А такви ќе ги правам многу такада ќе имате доста заработка...
Напиши им ги овие забелешки уште им е во бета новиот дизајн ќе ги оправат.Sorry bro, can't help you
Иначе сакам да го искажам тука моето незадоволство и голем минус за Фајвер, за новиот дизајн, што кога ќе има пораки меѓу мене и купувачот, после првата достава, секако се случува да треба да се смени нешто, да се доработи и слично, не добивам никакви известувања за пораки, и затоа се враќам на стариот дизајн, специјално за тоа пошто таму за било што, одма има нотификејшн, без разлика дали е само приватна порака, нарачка, дискусија за нарачка во тек, комплетирана нарачка и сл. На новиов а достави нешто, одма ја смета како delivered, ја пречкртува (колку им е глупо тоа еј), како демек е завршена и после за сите понатамошни пораки во склоп на таа нарачка не се добива никакво известување. И она облачето за настани, е тотално бескорисно, дава некои известувања, како одбрани да му се, од последните 10 пример шо се случиле, го дава второто, четвртото, петтото, седмото и така....како рандом некако му се.
![]()