Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Абе озбилно. Не си индексиран.
--- надополнето: 22 јуни 2013 во 12:29 ---
Мене ми се погоди Марија од техничка поддршка. Ги испофалив ко никој.
Изгледа и дојде мило, ме стави на прво место. :icon_lol:

Им пишав па ќе видиме.

Абе озбилно. Не си индексиран.
--- надополнето: 22 јуни 2013 во 12:29 ---
Мене ми се погоди Марија од техничка поддршка. Ги испофалив ко никој.
Изгледа и дојде мило, ме стави на прво место. :icon_lol:
хаххаха :pos: ама и ти се пофали ... а бе чудна работа и јас немам нарачки еве една недела :confused:

хаххаха :pos: ама и ти се пофали ... а бе чудна работа и јас немам нарачки еве една недела :confused:
Пиши им. Мислиш они не гледаат дека се опаднати. Јас чекам на американциве да им се раздени па да ме нападнат со нарачки.

Пиши им. Мислиш они не гледаат дека се опаднати. Јас чекам на американциве да им се раздени па да ме нападнат со нарачки.

Јас се вратив на стариот дизајн, одма имаше еден нотификејшн, шо го немаше на новиот :eek:

Јас се вратив на стариот дизајн, одма имаше еден нотификејшн, шо го немаше на новиот :eek:
Нема веќе такви нотификации на новиот. Се е во тоа кручето
. Малце глупо им е ама што да се прави. И нема веќе upcoming payments што мене ми смета.

Attachments

• ScreenShot001.jpg
    ScreenShot001.jpg
    994 bytes · Прегледи: 6
Работам на Neobux, 3 месеца веќе и немам ништо заработено... 5 реферали и 0.700$ па да ми каже некој стратегија.... :sick::icon_mrgr:

Ма уште малце и јас ќе земам ќе направам американски :D

Работам на Neobux, 3 месеца веќе и немам ништо заработено... 5 реферали и 0.700$ па да ми каже некој стратегија.... :sick::icon_mrgr:
вложи за да земеш :)

Нема веќе такви нотификации на новиот. Се е во тоа кручето
. Малце глупо им е ама што да се прави. И нема веќе upcoming payments што мене ми смета.

На тоа мислев де...абе сменав на стариов одма 10 нотификејшнс, ко до то да беше :D Има и upcoming earnings, ко ќе си на revenues, над бројките одма горе десно :P То е, навиките стари тешко се бришат, па сега и да има нешто не го гледаш оти претходно знаеш дека таму немало ништо :)

Од Microworkers направив withdraw на Moneybookers, знае некој за колку дена ќе ми стасаат?

На тоа мислев де...абе сменав на стариов одма 10 нотификејшнс, ко до то да беше :D Има и upcoming earnings, ко ќе си на revenues, над бројките одма горе десно :P То е, навиките стари тешко се бришат, па сега и да има нешто не го гледаш оти претходно знаеш дека таму немало ништо :)
Абе кај ги виде а ептен ме нервираше што не се ставени.:D
--- надополнето: 22 јуни 2013 во 18:30 ---
ке ми бутнат левел на мене. 19% сум :/
Ништо гледај да не откажуваш нарачки и процентот ќе се намали.

Ништо гледај да не откажуваш нарачки и процентот ќе се намали.

Изгледа утре или задутре ке загубам лвл, еден клиент ми рече дека ке напраи кансел на нарачката :/

Изгледа утре или задутре ке загубам лвл, еден клиент ми рече дека ке напраи кансел на нарачката :/
Прашај го купувачот да не ти откажува нарачка, а за возврат ти ќе нарачаш од него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom