- Член од
- 12 август 2011
- Мислења
- 3.829
- Поени од реакции
- 2.031
Имаш и од Македонија? Си билдал рејтинг.Nice..за жал јас неам од Кина..Имам од Јапонија, Нигерија , Филипини , Тајланд ,Пакистан,Индија,Перу... Ама нај-омилен дел ми е овај
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаш и од Македонија? Си билдал рејтинг.Nice..за жал јас неам од Кина..Имам од Јапонија, Нигерија , Филипини , Тајланд ,Пакистан,Индија,Перу... Ама нај-омилен дел ми е овај
![]()
24 нарачки од Македонија!!!!Имаш и од Македонија? Си билдал рејтинг.![]()
Не знам на колку % спуштаат ниво. Никаде не им е пишано тоа, туку само за excessive cancellations. Ама сега ги мерат во проценти па треба да направат измени во TOS.П.П.С: Ме плаши податокот дека 11% ми се canceled orders![]()
????Преместена тема...
19%Cancellation Ratio - Level 2
Имате уште време пред да ви спуштат рејтинг.
More than a 20% cancellation ratio may cause any levels you might have to be revoked and could scare off potential buyers viewing your gigs.
Еве ова го прочитав. На 20% откажани нарачки спуштаат ниво.
Пиши им на поддршка. Кажи им дека немаш нарачки. Исто и јас немав, па ме збудалија преку ноќ.Ехее па добро е тогаш, само 7% имам...него од ко го сменија новиов дизајн, една ебена нарачка немам![]()
на што да пише ?Пиши им на поддршка. Кажи им дека немаш нарачки. Исто и јас немав, па ме збудалија преку ноќ.![]()
http://fiverr.com/supportна што да пише ?
Абе озбилно. Не си индексиран.Озбилно? Може до новиов дизјан да е? да еби нешто работа?
Hmm, така и си мислев. Веќе неколку пати ми го имаат одземено левелот па после пак го добивав...Еве ова го прочитав. На 20% откажани нарачки спуштаат ниво.