Заработка на интернет (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата HaRdToGeT
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво , тинејџер сум и сакам да заработам некој денар кој е најлесниот начин за заработка на моја возраст освен freelance и PTC?

Дали некој има продавано свои книги преку амазон? Дали може да се продава воопшто од Македонија или исто како и со paypal и ред други работи сме црна дупка...

Само штета што еве веќе една недела немам никаква порачка, ниту пак некој ме има исконтактирано. Извршив 5 нарачки од кои само тројца од нив ми дадоа рејтинг, а другите 2 не. Е, сега може и да е до тоа. Ако имав повеќе reviews, по некоја логика (моја) би имал порачки оваа недела ама што е тоа е, ќе чекаме. :):)
Пробај објави нов гиг.

Јас да прашам се мислам да почнам бизнис со онлајн продавање на артикли преку фб страница прво после и со веб страница, колку е профитабилно таков бизнис ако некој има искуство па да каже дали вреди или не, мислам колку нашиот народ е заинтересиран за таков вид на купување

Јас да прашам се мислам да почнам бизнис со онлајн продавање на артикли преку фб страница прво после и со веб страница, колку е профитабилно таков бизнис ако некој има искуство па да каже дали вреди или не, мислам колку нашиот народ е заинтересиран за таков вид на купување

A kako planiras da ti plakaat preku fb stranica? kako toa ke prodavas produkti preku fb stranica?

Заработете препродавајќи SEO услуги, Јутуб Прегледи, Лајкови, Коментари...

Сајтот за препродавање со услуги почнувајќи од $1 е http://seoclerk.net
За нови членови, добивате $5 ваучер значи не ви треба никаква инвестиција.

Значи може да купите 5 сервиси од по $1, ако препродавате на Fiverr, профитот ќе ви е 5 по $4 = $20

Услугите може да ги препродавате на:
  • Fiverr.com
  • PeoplePerHour.com
  • или на ваши сајтови.

Препродавајте ги за $5/$10+ со што вашиот профит ќе е минимум $3 од порачка.

За повеќе инфо пп. Ако имате потешкотии за ваучерот, пишете ми слободно.

Луѓе може ли некој да ми објасни како ги кеширате парите од онлајн странициве по детално во коментар или пп?

Може преку Карго со откупнина.

А да те прашам да не знаеш случајно дали може преку поштава наша исто така со откупнина? Им вртам на овој бројов ама не се јавуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom