Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чисто информативно, кое правило го прекрши? За да знаеме другите да не го прекршуваме.
Те молам само не менувај ништо ,провери на ППАј некој ако мојт јузер и пас од замунда..
Вака е 2дена кај мене,чаре?
Прегледај го приврзокот 51760
И кај мене е замрзнато рејтиото, веќе со месеци.е онака ми текна да прашам дали на повеќето не ви рачуна трансфер ДЛ, дека ја доста работи симнувам а чат пат ќе ми убаци дека сум симнал и ќе го регистрира тоа, ништо битно само за радозналост
Нека се јави во контакт центарот да им каже,јас им вртам ми викаат дека не е до нив,до мене е. И јас исто проверив на друго место не ја отвара (на близу во драчево),а на т-хоум ја отвараисто и кај еден другар, како да го решиме тоа?
Нека се јави во контакт центарот да им каже,јас им вртам ми викаат дека не е до нив,до мене е. И јас исто проверив на друго место не ја отвара (на близу во драчево),а на т-хоум ја отвара![]()
Провери ППАј ако има некој ми треба User од замунда, на мојот го ресетирав pass и сега не ми пуштаат нов pass na emai...
може јузер ?Провери ПП
Само јузер ти треба ?неможе да се креира јузер сега на замунда или има определен период кога може?
--- надополнето: 14 ноември 2012 во 05:03 ---
може јузер ?