Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Ај некој ако мојт јузер и пас од замунда..

Чисто информативно, кое правило го прекрши? За да знаеме другите да не го прекршуваме.

не верувам дека ќе го прекршите,ама ај, за секој случај :) не смееш да аплоадираш фајлови кои си ги земал од замунда на други страници. јас симнав торент од замунда, и плус на тој му додадов тракер од thepiratebay, и ја за*бав работата. е сеа нз дали воопшто ќе ме одбанираат, или ќе мора да мењам ип адреса

е онака ми текна да прашам дали на повеќето не ви рачуна трансфер ДЛ, дека ја доста работи симнувам а чат пат ќе ми убаци дека сум симнал и ќе го регистрира тоа, ништо битно само за радозналост

е онака ми текна да прашам дали на повеќето не ви рачуна трансфер ДЛ, дека ја доста работи симнувам а чат пат ќе ми убаци дека сум симнал и ќе го регистрира тоа, ништо битно само за радозналост
И кај мене е замрзнато рејтиото, веќе со месеци.

исто и кај еден другар, како да го решиме тоа?
Нека се јави во контакт центарот да им каже,јас им вртам ми викаат дека не е до нив,до мене е. И јас исто проверив на друго место не ја отвара (на близу во драчево),а на т-хоум ја отвара:eek:

Нека се јави во контакт центарот да им каже,јас им вртам ми викаат дека не е до нив,до мене е. И јас исто проверив на друго место не ја отвара (на близу во драчево),а на т-хоум ја отвара:eek:

и јас сум од драчево, ама кај мене го отвара, кај него не, чудна работа.

Да не има и друг ваков проблем, веќе некое време upload/download на замунда не ми се апдејтира?

Ај ако има некој ми треба User од замунда, на мојот го ресетирав pass и сега не ми пуштаат нов pass na emai...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom