Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
како со магнети? си го симнувам торентот, па опен вит...

Имаш знакче кај името на торентот, магнетче едно црвено и за тие торенти што ги спушташ не ти мери трафик:)

Имаш знакче кај името на торентот, магнетче едно црвено и за тие торенти што ги спушташ не ти мери трафик:)

И како да ги спуштам и да ми мери трафик? на тоа магнетот да стискам кога ке спуштам?

И како да ги спуштам и да ми мери трафик? на тоа магнетот да стискам кога ке спуштам?

Сите тие што се со магнет на нив не ти мери, кликај колку сакаш на магнетот џабе:icon_lol:

ај исправи ме:)

Се мери трансфер и вака и онака, само што ова се само линкови, немаш на нив податоци кога ќе го отвориш торентот со клиентот да си одбереш што спушташ иако ова може да се смени од кога ќе тргне торентот :) После тоа има само неколку торент клиенти што ги поддржуваат магнет линковите, У торент, битторент. Магнет линковите трошат само помалце бендвит на хост страната. Инаку трансферот пак си го правиш ти, само поинаква е постапката :)

пак јас :icon_lol: зашто неможам да влезам на замунда од мојата мрежа/интернет? нешто, нз што ми ја има блокирано таа страна,односно ја има блокирано мојата ип адреса, од други се си е ок. можно ли е од замунда нешто да ме банираат или што е работава?

пак јас :icon_lol: зашто неможам да влезам на замунда од мојата мрежа/интернет? нешто, нз што ми ја има блокирано таа страна,односно ја има блокирано мојата ип адреса, од други се си е ок. можно ли е од замунда нешто да ме банираат или што е работава?

Дај скриншот, или кажи што порака добиваш

Ај ако може некој да ми даде акаунд на замунда, стариот акаунд нешто не ми работи :(
Ви благодарам однапред :)
Провери ПП.Те молам не менувај ништо користиго има доста кои го користат овој user

Ќе ве замолам ако може да ми дадете username и password за замунда. Стариов не ми работи, еве утрово сакав да симнувам некоја игра и не се логира.

Пратете по ПП, благодарам многу. :)

The connection has timed out
The server at zamunda.net is taking too long to respond.

Кај мене си отвора без проблем, да не имаш банирана IP адреса? ај напрај конект дисконект и пробај.

Кај мене си отвора без проблем, да не имаш банирана IP адреса? ај напрај конект дисконект и пробај.

Инаку да, ми ја банирале адресата, сум прекршил правило :icon_lol:

Инаку да, ми ја банирале адресата, сум прекршил правило :icon_lol:
Чисто информативно, кое правило го прекрши? За да знаеме другите да не го прекршуваме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom