како со магнети? си го симнувам торентот, па опен вит...
Имаш знакче кај името на торентот, магнетче едно црвено и за тие торенти што ги спушташ не ти мери трафик

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
како со магнети? си го симнувам торентот, па опен вит...
Имаш знакче кај името на торентот, магнетче едно црвено и за тие торенти што ги спушташ не ти мери трафик![]()
И како да ги спуштам и да ми мери трафик? на тоа магнетот да стискам кога ке спуштам?
Сите тие што се со магнет на нив не ти мери, кликај колку сакаш на магнетот џабе![]()
Имаш знакче кај името на торентот, магнетче едно црвено и за тие торенти што ги спушташ не ти мери трафик![]()
ај исправи ме![]()
пак јасзашто неможам да влезам на замунда од мојата мрежа/интернет? нешто, нз што ми ја има блокирано таа страна,односно ја има блокирано мојата ип адреса, од други се си е ок. можно ли е од замунда нешто да ме банираат или што е работава?
Провери ПП.Те молам не менувај ништо користиго има доста кои го користат овој userАј ако може некој да ми даде акаунд на замунда, стариот акаунд нешто не ми работи
Ви благодарам однапред![]()
Дај скриншот, или кажи што порака добиваш
The connection has timed out
The server at zamunda.net is taking too long to respond.
Кај мене си отвора без проблем, да не имаш банирана IP адреса? ај напрај конект дисконект и пробај.
Чисто информативно, кое правило го прекрши? За да знаеме другите да не го прекршуваме.Инаку да, ми ја банирале адресата, сум прекршил правило![]()