Пратено и јузер и пасочекував вакво прашање
и пас ми треба xD

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пратено и јузер и пасочекував вакво прашање
и пас ми треба xD
2-3 поста над твојот пост бе брат?Да не има и друг ваков проблем, веќе некое време upload/download на замунда не ми се апдејтира?
2-3 поста над твојот пост бе брат?
мастер, немој и ти да ме разочаруваш...
Провери ППДечки може ли јузер и пасс доколку има некој вишок?
XviD и x264 се кодеци со кои се кодираат голем број на видео материјали. XviD е постар, x264 е понов. Пошо вториов е понов и пофраерски, со помал битрејт се добива ист квалитет како и со XviD. Ова резултира со многу помала големина на видео материјалите кои се правени со x264.Што значи тоа [XviD] и [x264] ? Која е разликата?
Провери ППАј и за мене ако може user i pass
Јас си користев еден акаунт, ама сега немам пристап![]()
Провери ППАко може некој да ми даде акаунт изгледа некој ми хакнал акаунто :S
Отвори некој торент на арена и најгоре каде што е напишано името на торентот целосно имаш на крајот едно зелено стрелче надолу тоа ти е да го спуштиш торентот како фајл на компјутер, а до него имаш црвено знакче во форма на буквата U, тоа ти е магнетен линк.здраво другари , може ли еден user i pass.
.поздрав
иначе отворив профил на аренабг .. . ама не знам како се симнува ??? знае ли некој ?
Отвори некој торент на арена и најгоре каде што е напишано името на торентот целосно имаш на крајот едно зелено стрелче надолу тоа ти е да го спуштиш торентот како фајл на компјутер, а до него имаш црвено знакче во форма на буквата U, тоа ти е магнетен линк.