Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Денес цел ден не работи.Работат нешто изгледа.Кога сакам да влеза ми искача ова.... We're doing some maintenance to improve the service. Please try again later.

Истото и кај мене, ае известете ако дојде, оти Замунда и Арена ми се се :) Замунда не ми ја отвара и не ... леле глупости..ц ц ц

Истото и кај мене, ае известете ако дојде, оти Замунда и Арена ми се се :) Замунда не ми ја отвара и не ... леле глупости..ц ц ц

Не знам што проблем имаш со Замунда.Кај мене никад побрзо не ја отварало ( На Кејбтел сум) Види исчисти cookies да не ти се блокира нешто.Знај дека Замунда работи :)

Не знам што проблем имаш со Замунда.Кај мене никад побрзо не ја отварало ( На Кејбтел сум) Види исчисти cookies да не ти се блокира нешто.Знај дека Замунда работи :)

Ете ја дојде сеа, не бе пред малце ко ти пишав е сакаше, се убив и од Опера, Мозила, ИЕ...не сакаше...ама добра е сега, ама Арена уште е Аут....

Оти кога симнам торент почне брзо да се симнува и по некое време скроз падне?
И од piratebay така ми праи.

сидери 0(1890) а се симнува со 389kb/s
преемногу споро...
п.с. некој ако има торент од FIFA 11 да ми прате по пп? :))

Епа тоа е... симнуваш од другите што ја даунлоадират играта, а додека даунлоадира некој многу побавна е брзината при сидување, а ги сидува тие делови што ги има он симнато.

Ми проработела замундава доволно колку да ми се спушти еден филм и сега пак не работи, ќе прбам со менување на passkey да не е збркано нешто околу тоа.

Цел ден ми се отвораше замундата, дека по цело време симнувам некакви ствари :D

Замунда е таман. Арената малку скренува деновиве, ама замунда кај мене нема паднато. На Кејблтел сум :)

zamunda зеза у последно време... и јас сум на телеком шо значи не зеза замунда, нашиве зезаат изглеа... ај нека им ѕврцне некој!

Некој да ми даде user & pass .. или да ми каже кога ке има отворени регистрации ?? Фала (На zamunda mislam :D )

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom