Zamunda.net (официјална тема)

• Креатор на темата Креатор на темата amon.amarth9
  • Време на започнување Време на започнување
Информации некои???? Шо прават, ке има некаква надеж од овие или не??? :toe:

Значи не било до мене и вчера сакав нешто да симнам ама не иде , и на арена бг не се симиња.

Прееска го симнав Black Swan од Замунда сега се обидов друг филм да симнам но торентот нејкеше да мрдне -.- посеизгледа имаат некој проблем.

кај мене се поправа откако ќе го стопирам и пуштам пак торентот... некогаш треба и повеќепати да се направи тоа :)

Уште неа да ја скинат како Mininova, Со Пиратите цело време се контрат...и толку .... ќе протестирам :toe:

Нешто линков од телеком да не направиле некоја зафрканција, зошто замунда е блокирана за странство освен со proxy па да не сме и ние блокирани сега.

Да не урочам ама до сеа ниту еднаш ми нема споро отварано, ми нема блокирано, ми нема прекинувано со симнување.

Нешто линков од телеком да не направиле некоја зафрканција, зошто замунда е блокирана за странство освен со proxy па да не сме и ние блокирани сега.

Незнам што е фркава ама ниту јас неможам да симнувам од замунда. Се јавив и во телеком и нормално ништо не знаеја. Се префрлив на thepiratebay.

Значи ви кажав... и јас сум на телеком, и јас го имам истиот проблем, и се поправа откако ќе го стопираш(црвено осумаголниче, барем на utorrent) и пуштиш(плеј копче) повторно торентот.

Кај мене се си е во ред се симиња како подмачкано,инаку сум на Телекабел

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom